Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sto Helit Ducks FC Young Devils
451 Tactiek def
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 37.8
poor Schieten average
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Camelo is nu in balbezit. Camelo geeft de bal voor. Blader probeert de bal aan de voet te houden. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor draait met de bal, schiet en ... Preiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kobrle neemt de hoekschop. Czukor rent richting de bal. Czukor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kobrle bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiesl probeert naar een medespeler te passen. Czukor rent richting de bal. Czukor schiet op doel. Preiner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:1

22e minuut.
Hauk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauk met een sublieme pass. Klungelig pakt Isler de bal. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lepikson onderschept slim de pass. Lepikson geeft een hoge lob. Czukor rent richting de bal. Czukor haalt uit met een fantastische trap. Preiner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:2

29e minuut.
Lepikson passt de bal met de wreef. Dumitru geeft een hoge lob. Czukor is nu in balbezit. Czukor schiet op doel. Preiner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:3

37e minuut.
Nolte heeft problemen om de bal te vangen. Camelo onderschept slim de pass. Camelo geeft een lange en hoge pass. Czukor is nu in balbezit. Czukor schiet op doel. Preiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czukor rent richting de bal. Czukor haalt uit met een fantastische trap. Preiner bokst de bal weg.

38e minuut.
Lepikson geeft de bal voor. Czukor krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Blader de bal. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru geeft de bal voor. Czukor kan de bal niet met de borst controleren. Czukor schiet op doel. Preiner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:4

45e minuut.
Camelo met een sublieme pass. Isler probeert de bal aan de voet te houden. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sto Helit Ducks 75%, FC Young Devils 25%.
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:5

46e minuut.
Camelo rent richting de bal. Camelo speelt de bal door. Kobrle rent richting de bal. Kobrle geeft een hoge lob. Czukor maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:6

48e minuut.
Camelo is nu in balbezit. Camelo geeft een hoge lob. Mutzenbacher probeert de bal aan de voet te houden. Czukor is nu in balbezit. Czukor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Özcan met de inworp. Lepikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepikson geeft een lange en hoge pass. Czukor is nu in balbezit. Czukor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schiesl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czukor de bal. Czukor schiet op doel. Preiner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:7

58e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida geeft een hoge lob. Camelo kopt de bal weg. Czukor rent richting de bal. Czukor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lepikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutzenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutzenbacher met een sublieme pass. Kobrle is nu in balbezit. Kobrle geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:8

71e minuut.
Isler passt de bal zonder na te denken. Camelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camelo probeert naar een medespeler te passen. Czukor is nu in balbezit. Czukor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:9

81e minuut.
Camelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camelo geeft een lange en hoge pass. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor schiet op doel. Preiner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:10

86e minuut.
Daar is Camelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isler rent richting de bal. Camelo verovert de bal door een tackle van achteren. Camelo geeft een hoge lob. Preiner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sto Helit Ducks 74%, FC Young Devils 26%.
Sto Helit Ducks - FC Young Devils 0:10