Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Graz Austria Lustenau
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Bursch geeft een hoge lob. Posch kopt de bal weg. Leitl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - Austria Lustenau 0:1

17e minuut.
Reinmayr met een snelle inworp. Deutsch heeft problemen om de bal te vangen. Leitl bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch onderschept slim de pass. Deutsch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Destinger probeert de bal aan de voet te houden. Reinmayr rent richting de bal. Reinmayr passt de bal zonder na te denken. Glatze rent richting de bal. Glatze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Graz - Austria Lustenau 1:1

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Posch de bal onder controle te krijgen. Reinmayr is nu in balbezit. Glatze begaat een overtreding. Reinmayr moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Reinmayr kan niet meer verder spelen. Feuerbrand komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Daar is Rose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rose. Rose krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Döbel met een harde bal richting middenveld. Kubitschek kopt de bal weg. Holzleithner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glatze is nu in balbezit. Glatze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Destinger verovert de bal door een tackle van achteren. Destinger speelt de bal door. Bursch rent richting de bal. Wutzel onderschept slim de pass. Wutzel draait met de bal, schiet en ... Döbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - Austria Lustenau 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Graz 58%, Austria Lustenau 42%.
Juventus Graz - Austria Lustenau 1:2

47e minuut.
Bursch met een sublieme pass. Kubitschek rent richting de bal. Kubitschek passt de bal in één keer door. Glatze rent richting de bal. Glatze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Feuerbrand is nu in balbezit. Kubitschek onderschept slim de pass. Kubitschek probeert naar een medespeler te passen. Pesendorfer probeert naar een medespeler te passen. Pitt kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kubitschek onderschept slim de pass. Kubitschek probeert naar een medespeler te passen. Glatze rent richting de bal. Glatze draait met de bal, schiet en ... Kalla probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Leitl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose speelt de bal door. Wutzel is nu in balbezit. Wutzel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Pesendorfer trapt de bal weg. Drechsler kopt de bal weg. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - Austria Lustenau 1:3

89e minuut.
Drechsler met een sublieme pass. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose passt de bal in één keer door. Wutzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wutzel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Graz 53%, Austria Lustenau 47%.
Juventus Graz - Austria Lustenau 1:3