Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RW Gschwoobatt FcB1900
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Auhuber met de inworp. Mach rent richting de bal. Netzer onderschept slim de pass. Netzer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rauw is nu in balbezit. Rauw geeft de bal voor. Müllegger is nu in balbezit. Solinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Solinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RW Gschwoobatt - FcB1900 0:1

21e minuut.
Ritter trapt de bal weg. Daar is Netzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuler rent richting de bal. Solinger verovert de bal door een tackle van achteren. Solinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Netzer met een sublieme pass. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinbuchner rent richting de bal. Heinbuchner draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fink de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RW Gschwoobatt - FcB1900 1:1

25e minuut.
Shredder is nu in balbezit. Ramp onderschept slim de pass. Ramp speelt de bal door. Müllegger is nu in balbezit. Müllegger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Rauw is nu in balbezit. Rauw geeft een hoge lob. Inworp. Mitterer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Netzer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahr geeft een lange en hoge pass. Heinbuchner is nu in balbezit. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Netzer draait met de bal, schiet en ... Liebers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Auhuber kopt de bal weg. Mach heeft problemen om de bal te vangen. Netzer speelt de bal door. Heinbuchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinbuchner draait met de bal, schiet en ... Liebers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RW Gschwoobatt 46%, FcB1900 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RW Gschwoobatt - FcB1900 1:1

58e minuut.
Zeilinger geeft de bal voor. Inworp. Schuler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Auhuber de bal. Auhuber geeft een hoge lob. Liebers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RW Gschwoobatt - FcB1900 2:1

59e minuut.
Mitterer verovert de bal door een tackle van achteren. Hinteregger onderschept slim de pass. Hinteregger speelt de bal door. Heinbuchner rent richting de bal. Heinbuchner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mitterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterer probeert naar een medespeler te passen. Mach rent richting de bal. Netzer verovert de bal door een tackle van achteren. Netzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Schuler is nu in balbezit. Zeilinger verovert de bal door een tackle van achteren. Zeilinger passt de bal in één keer door. Müllegger is nu in balbezit. Müllegger haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Hampelmann is nu in balbezit. Hampelmann geeft de bal voor. Fink rent richting de bal. Heinbuchner verovert de bal door een tackle van achteren. Heinbuchner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RW Gschwoobatt - FcB1900 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RW Gschwoobatt 45%, FcB1900 55%.
RW Gschwoobatt - FcB1900 3:1