Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prießnitz FC Young Devils
433r Tactiek def
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.3 gemiddelde waardering 33.2
zeer goed Schieten zwak
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


16e minuut.
Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camelo is nu in balbezit. Camelo passt de bal in één keer door. Czukor rent richting de bal. Czukor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kobrle speelt de bal door. Almeida rent richting de bal. Almeida speelt de bal door. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prießnitz - FC Young Devils 0:1

22e minuut.
Camelo verovert de bal door een tackle van achteren. Camelo speelt de bal door. Klungelig pakt Kobrle de bal. Kobrle geeft een hoge lob. Czukor krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lepikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal passt de bal met de wreef. Tiuryn rent richting de bal. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maurer met een harde bal richting middenveld. Mijal kopt de bal weg. Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn schiet op doel. Maurer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Prießnitz - FC Young Devils 1:1

31e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru geeft een lange en hoge pass. Czukor rent richting de bal. Czukor draait met de bal, schiet en ... Ohremann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Camelo geeft een lange en hoge pass. Korać bereikt de bal nog maar net als eerste. Korać passt de bal zonder na te denken. Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prießnitz - FC Young Devils 2:1

44e minuut.
Camelo is nu in balbezit. Gomes verovert de bal door een tackle van achteren. Boloboc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tiuryn de bal. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Metz rent richting de bal. Kobrle onderschept slim de pass. Kobrle geeft de bal voor. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor draait met de bal, schiet en ... Ohremann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prießnitz 53%, FC Young Devils 47%.
FC Prießnitz - FC Young Devils 2:1

54e minuut.
Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camelo onderschept slim de pass. Camelo geeft een hoge lob. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor haalt uit met een fantastische trap. Ohremann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Korać met een harde bal richting middenveld. Camelo kopt de bal weg. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Prießnitz - FC Young Devils 2:2

58e minuut.
Gomes passt de bal met de wreef. Heesakkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal is nu in balbezit. Giordo rent richting de bal. Giordo haalt uit met een fantastische trap. Maurer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Paal!

68e minuut.
Metz probeert naar een medespeler te passen. Boloboc rent richting de bal. Boloboc speelt de bal door. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lepikson kopt de bal weg. Tiuryn is nu in balbezit. Camelo maakt een afschuwelijke overtreding. Camelo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prießnitz 56%, FC Young Devils 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Prießnitz - FC Young Devils 2:2