Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Graz Stauffental
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Valeri passt de bal met de wreef. Resetarits rent richting de bal. Resetarits passt de bal met de wreef. Heraf is nu in balbezit. Heraf draait met de bal, schiet en ... Döbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - Stauffental 0:1

21e minuut.
Pitt passt de bal zonder na te denken. Kubitschek is nu in balbezit. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubitschek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubitschek draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Heraf verovert de bal door een tackle van achteren. Resetarits is nu in balbezit. Heraf is nu in balbezit. Heraf schiet op doel. Bursch probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - Stauffental 0:2

35e minuut.
Ofenmacher onderschept slim de pass. Ofenmacher passt de bal zonder na te denken. Kickstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kickstein haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gahrenfeld de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gahrenfeld rent richting de bal. Gahrenfeld geeft de bal voor. Klungelig pakt Pitt de bal. Kubitschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubitschek passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Graz 40%, Stauffental 60%.
Juventus Graz - Stauffental 0:2

53e minuut.
Kubitschek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubitschek probeert naar een medespeler te passen. Ofenmacher geeft een hoge lob. Kickstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kickstein haalt uit met een fantastische trap. Schering bokst de bal weg.

58e minuut.
Hahn onderschept slim de pass. Hahn speelt de bal door. Heraf rent richting de bal. Heraf draait met de bal, schiet en ... Döbel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - Stauffental 0:3

61e minuut.
Resetarits onderschept slim de pass. Resetarits passt de bal met de wreef. Heraf rent richting de bal. Heraf draait met de bal, schiet en ... Döbel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - Stauffental 0:4

65e minuut.
Kubitschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubitschek passt de bal met de wreef. Gahrenfeld rent richting de bal. Kickstein verovert de bal door een tackle van achteren. Kickstein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - Stauffental 1:4

89e minuut.
Kickstein rent richting de bal. Gahrenfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kickstein verovert de bal door een tackle van achteren. Kickstein haalt uit met een fantastische trap. Schering probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - Stauffental 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Graz 52%, Stauffental 48%.
Juventus Graz - Stauffental 2:4