Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Graz FC Prießnitz
Normal Tactiek 433r
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 45.2
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Tiuryn rent richting de bal. Giordo is nu in balbezit. Pitt verovert de bal door een tackle van achteren. Tiuryn verovert de bal door een tackle van achteren. Tiuryn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Döbel trapt de bal weg van het doel. Heesakkers met een sublieme pass. Mijal probeert de bal met de borst te controleren. Mijal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Heesakkers passt de bal in één keer door. Hauk kan de bal niet met de borst controleren. Heesakkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Heesakkers geeft een lange en hoge pass. Tiuryn krijgt zijn hoofd ertegen. Döbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pitt is nu in balbezit. Tiuryn verovert de bal door een tackle van achteren. Tiuryn met een sublieme pass. Boloboc is nu in balbezit. Boloboc geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Heesakkers probeert naar een medespeler te passen. Mijal rent richting de bal. Mijal speelt de bal door. Giordo is nu in balbezit. Giordo schiet op doel. Döbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - FC Prießnitz 0:1

24e minuut.
Leitl rent richting de bal. Leitl passt de bal zonder na te denken. Kickstein is nu in balbezit. Kickstein haalt uit met een fantastische trap. Ohremann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Graz - FC Prießnitz 1:1

26e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal passt de bal met de wreef. Giordo is nu in balbezit. Giordo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - FC Prießnitz 1:2

29e minuut.
Metz passt de bal in één keer door. Tiuryn rent richting de bal. Tiuryn passt de bal in één keer door. Giordo is nu in balbezit. Giordo schiet op doel. Döbel bokst de bal weg. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bursch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiuryn rent richting de bal. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Giordo onderschept slim de pass. Giordo speelt de bal door. Tiuryn heeft problemen om de bal te vangen. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap. Döbel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bursch de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boloboc neemt de hoekschop. Giordo krijgt zijn hoofd ertegen. Döbel bokst de bal weg.

35e minuut.
Gomes passt de bal met de wreef. Heesakkers is nu in balbezit. Heesakkers passt de bal zonder na te denken. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - FC Prießnitz 1:3

40e minuut.
Boloboc verovert de bal door een tackle van achteren. Boloboc speelt de bal door. Giordo is nu in balbezit. Giordo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leitl de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Graz 72%, FC Prießnitz 28%.
Juventus Graz - FC Prießnitz 1:3

49e minuut.
Giordo rent richting de bal. Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordo rent richting de bal. Giordo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tiuryn rent richting de bal. Boloboc is nu in balbezit. Boloboc passt de bal zonder na te denken. Giordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kubitschek kopt de bal weg. Metz is nu in balbezit. Metz speelt de bal door. Daar is Giordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Leitl rent richting de bal. Tiuryn verovert de bal door een tackle van achteren. Tiuryn met een sublieme pass. Giordo is nu in balbezit. Giordo schiet op doel. Döbel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - FC Prießnitz 1:4

62e minuut.
Mijal is nu in balbezit. Mijal passt de bal zonder na te denken. Gomes rent richting de bal. Gomes geeft de bal voor. Tiuryn krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

64e minuut.
Kickstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Korać verovert de bal door een tackle van achteren. Korać passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tiuryn de bal. Tiuryn geeft een hoge lob. Döbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giordo is nu in balbezit. Giordo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - FC Prießnitz 1:5

67e minuut.
Heesakkers rent richting de bal. Heesakkers draait met de bal, schiet en ... Hauk kan de bal niet met de borst controleren. Mijal is nu in balbezit. Mijal geeft een lange en hoge pass. Döbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Pitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes is nu in balbezit. Gomes passt de bal met de wreef. Boloboc geeft de bal voor. Giordo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Leitl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes passt de bal met de wreef. Tiuryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - FC Prießnitz 1:6

77e minuut.
Tiuryn draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Döbel met een harde bal richting middenveld. Mijal probeert de bal met de borst te controleren. Mijal draait met de bal, schiet en ... Döbel bokst de bal weg.

82e minuut.
Metz met een sublieme pass. Giordo is nu in balbezit. Tiuryn is nu in balbezit. Tiuryn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bursch de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Graz - FC Prießnitz 1:7

85e minuut.
Boloboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloboc passt de bal in één keer door. Giordo is nu in balbezit. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bursch passt de bal met de wreef. Gomes probeert naar een medespeler te passen. Bursch rent richting de bal. Giordo onderschept slim de pass. Giordo schiet op doel. Döbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordo rent richting de bal. Giordo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Graz 68%, FC Prießnitz 32%.
Juventus Graz - FC Prießnitz 1:7