Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Young Devils FcB1900
def Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Klemmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almeida is nu in balbezit. Almeida probeert naar een medespeler te passen. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liebers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kobrle is nu in balbezit. Kobrle geeft een hoge lob. Czukor is nu in balbezit. Czukor haalt uit met een fantastische trap. Liebers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - FcB1900 1:0

13e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rauw de bal. Czukor rent richting de bal. Czukor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mach rent richting de bal. Mach geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camelo met de inworp. Kobrle geeft de bal voor. Liebers bokst de bal weg. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - FcB1900 2:0

24e minuut.
Mach rent richting de bal. Camelo onderschept slim de pass. Camelo geeft een hoge lob. Czukor rent richting de bal. Czukor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Camelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Solinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Camelo verovert de bal door een tackle van achteren. Camelo geeft een hoge lob. Daar is Czukor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czukor is nu in balbezit. Czukor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - FcB1900 3:0

27e minuut.
Lepikson kopt de bal weg. Almeida met een sublieme pass. Klungelig pakt Rauw de bal. Czukor is nu in balbezit. Czukor schiet op doel. Liebers bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - FcB1900 4:0

28e minuut.
Solinger heeft problemen om de bal te vangen. Czukor verovert de bal door een tackle van achteren. Mach begaat een overtreding. Mach krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klemmer probeert naar een medespeler te passen. Mach is nu in balbezit. Mach met een sublieme pass. Kobrle rent richting de bal. Kobrle geeft een hoge lob. Liebers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Özcan geeft een lange en hoge pass. Lepikson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Almeida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almeida geeft de bal voor. Czukor springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - FcB1900 5:0

42e minuut.
Almeida is nu in balbezit. Almeida geeft een hoge lob. Mach kopt de bal weg. Camelo is nu in balbezit. Camelo geeft een hoge lob. Liebers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - FcB1900 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Young Devils 20%, FcB1900 80%.
FC Young Devils - FcB1900 6:0

48e minuut.
Kobrle met de inworp. Camelo rent richting de bal. Camelo geeft de bal voor. Czukor rent richting de bal. Czukor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - FcB1900 7:0

59e minuut.
Mach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Almeida met een snelle inworp. Lepikson is nu in balbezit. Lepikson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Almeida geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Liebers trapt de bal weg. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lepikson kopt de bal weg. Klemmer heeft problemen om de bal te vangen. Almeida speelt de bal door. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida geeft een hoge lob. Czukor rent richting de bal. Czukor draait met de bal, schiet en ... Liebers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Kobrle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobrle geeft een hoge lob. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czukor haalt uit met een fantastische trap. Liebers probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mach is nu in balbezit. Camelo verovert de bal door een tackle van achteren. Camelo geeft een lange en hoge pass. Daar is Czukor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czukor draait met de bal, schiet en ... Liebers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Hinteregger is nu in balbezit. Lepikson verovert de bal door een tackle van achteren. Lepikson passt de bal met de wreef. Czukor rent richting de bal. Czukor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maleas onderschept slim de pass. Camelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camelo speelt de bal door. Czukor rent richting de bal. Czukor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - FcB1900 8:0

78e minuut.
Klungelig pakt Ramp de bal. Camelo is nu in balbezit. Camelo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kobrle de bal. Kobrle geeft de bal voor. Liebers bokst de bal weg.

81e minuut.
Dumitru kopt de bal weg. Lepikson rent richting de bal. Lepikson speelt de bal door. Czukor rent richting de bal. Czukor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Czukor controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fink neemt vlug de vrije trap. Lepikson kopt de bal weg. Almeida probeert naar een medespeler te passen. Czukor rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Young Devils - FcB1900 9:0

90e minuut.
Inworp. Özcan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almeida geeft de bal voor. Czukor maakt een snoekduik en kopt de bal. Liebers probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Young Devils 23%, FcB1900 77%.
FC Young Devils - FcB1900 9:0