Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dark Raiders Stauffental
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Valeri probeert naar een medespeler te passen. Meister probeert naar een medespeler te passen. Heraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Heraf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Raiders - Stauffental 0:1

8e minuut.
Daubmeier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valeri de bal. Valeri passt de bal met de wreef. Resetarits rent richting de bal. Resetarits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Raiders - Stauffental 0:2

10e minuut.
Dammeier rent richting de bal. Heraf onderschept slim de pass. Daubmeier rent richting de bal. Heraf onderschept slim de pass. Heraf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Dammeier heeft problemen om de bal te vangen. Meister probeert naar een medespeler te passen. Resetarits rent richting de bal. Resetarits haalt uit met een fantastische trap. Bäcker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Dammeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahrenfeld legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalla raakt geblesseerd tijdens het duel. Bäcker zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Glaser is nu in balbezit. Pelzl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rotter. Rotter krijgt een gele kaart. Pelzl raakt geblesseerd tijdens het duel. Bäcker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schering bokst de bal weg. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rotter kopt de bal weg. Glaser is nu in balbezit. Pelzl is nu in balbezit. Rotter onderschept slim de pass. Rotter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rotter probeert naar een medespeler te passen. Resetarits bereikt de bal nog maar net als eerste. Resetarits passt de bal met de wreef. Heraf is nu in balbezit. Heraf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Raiders - Stauffental 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dark Raiders 52%, Stauffental 48%.
FC Dark Raiders - Stauffental 0:3

47e minuut.
Daubmeier is nu in balbezit. Jäpel verovert de bal door een tackle van achteren. Jäpel met een sublieme pass. Heraf is nu in balbezit. Heraf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Raiders - Stauffental 0:4

62e minuut.
Pelzl rent richting de bal. Pelzl speelt de bal door. Sieder rent richting de bal. Pelzl onderschept slim de pass. Pelzl geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jäpel geeft een hoge lob. Vallant speelt de bal door. Glaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Heraf verovert de bal door een tackle van achteren. Heraf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Schering met een sublieme pass. Klungelig pakt Valeri de bal. Valeri probeert naar een medespeler te passen. Heraf is nu in balbezit. Heraf schiet op doel. De bal raakt de paal. Bäcker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pelzl verovert de bal door een tackle van achteren. Pelzl geeft een hoge lob. Schering speelt de bal door. Resetarits rent richting de bal. Resetarits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dark Raiders 48%, Stauffental 52%.
FC Dark Raiders - Stauffental 0:4