Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RW Innendorf Caki FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Vierlinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hering met de inworp. Kogler is nu in balbezit. Kogler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Haller passt de bal met de wreef. Flügel rent richting de bal. Wutz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wutz krijgt een gele kaart. Flügel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Zoglauer geeft een hoge lob. Wasser heeft problemen om de bal te vangen. Wasser kopt de bal weg. Holz bereikt de bal nog maar net als eerste. Holz geeft een hoge lob. Schopp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Eidenberger rent richting de bal. Eidenberger geeft een lange en hoge pass. Kreuz rent richting de bal. Kreuz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RW Innendorf 59%, Caki FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RW Innendorf - Caki FC 0:0

50e minuut.
Eidenberger rent richting de bal. Eidenberger met een sublieme pass. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuz onderschept slim de pass. Kreuz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zechmeister geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holz met de inworp. Eidenberger is nu in balbezit. Eidenberger geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Morgenrot rent richting de bal. Kogler onderschept slim de pass. Kogler probeert naar een medespeler te passen. Haller rent richting de bal. Haller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Holz onderschept slim de pass. Holz passt de bal met de wreef. Daar is Kreuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eidenberger rent richting de bal. Eidenberger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RW Innendorf - Caki FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RW Innendorf 55%, Caki FC 45%.
RW Innendorf - Caki FC 0:1