Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:15
  • Competitiewedstrijd: Allsvenskan
  • Stadion: BajenTown Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 45999
Bajen_forever Masonjar FC
Hard Tactiek Def3
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
62.1 gemiddelde waardering 65.7
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Kakuja rent richting de bal. Kakuja passt de bal zonder na te denken. İskay rent richting de bal. İskay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Masonjar FC 0:1

3e minuut.
Sáenz de Cenzano kopt de bal weg. Daar is Quirino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quirino passt de bal zonder na te denken. Thiery is nu in balbezit. Thiery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bajen_forever - Masonjar FC 1:1

4e minuut.
Biecke passt de bal met de wreef. Daar is Demiansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiansson passt de bal in één keer door. İskay bereikt de bal nog maar net als eerste. İskay schiet op doel. Başkafa bokst de bal weg. Paal! Gergishanov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Masonjar FC 1:2

7e minuut.
İskay met een sublieme pass. Demiansson rent richting de bal. Demiansson met een sublieme pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Başkafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. İskay onderschept slim de pass. İskay haalt uit met een fantastische trap. Başkafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Demiansson is nu in balbezit. Kechkhoveli begaat een overtreding. Demiansson raakt geblesseerd tijdens het duel. Demiansson met een snel genomen vrije trap. İskay maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Masonjar FC 1:3

25e minuut.
Thiery verovert de bal door een tackle van achteren. Thiery passt de bal met de wreef. Kurtar rent richting de bal. Sáenz de Cenzano onderschept slim de pass. Sáenz de Cenzano schiet op doel. Kask kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gogoberidze met een sublieme pass. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano schiet op doel. Kask probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Quirino is nu in balbezit. Kurtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino onderschept slim de pass. Quirino draait met de bal, schiet en ... Kask werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Demiansson is nu in balbezit. Demiansson probeert naar een medespeler te passen. Biecke is nu in balbezit. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kechkhoveli geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurtar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quirino rent richting de bal. Quirino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Masonjar FC 2:3

38e minuut.
Kakuja met een snelle inworp. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski passt de bal met de wreef. Kakuja geeft een hoge lob. Biecke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nadador geeft een hoge lob. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula begaat een overtreding. Dracula krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiery onderschept slim de pass. Thiery met een sublieme pass. Sáenz de Cenzano heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz de Cenzano schiet op doel. Kask bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 43%, Masonjar FC 57%.
Bajen_forever - Masonjar FC 2:3

46e minuut.
Biecke passt de bal zonder na te denken. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano passt de bal met de wreef. Quirino is nu in balbezit. Quirino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Jirkovský probeert naar een medespeler te passen. Buitenspel voor Demiansson. Goede buitenspelval van de verdediging. Kechkhoveli neemt vlug de vrije trap. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Frish probeert de bal aan de voet te houden. Kechkhoveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Demiansson zijn tegenspeler op de grond. Demiansson krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wrzeszcz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
İskay controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ridgewell komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano begaat een overtreding. Telateş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rebola komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Jirkovský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nadador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiery is nu in balbezit. Thiery draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 46%, Masonjar FC 54%.
Bajen_forever - Masonjar FC 2:3