Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnuville BK Xlashrs FC
fylle Tactiek 4-3-3 NNAWD
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 1
66.6 gemiddelde waardering 59.7
zeer goed Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


22e minuut.
Frattini passt de bal met de wreef. İltan is nu in balbezit. Hjelm begaat een overtreding. Hjelm krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pfriem geeft de bal voor. Urbansson verovert de bal door een tackle van achteren. Frattini probeert naar een medespeler te passen. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Tallheden met een snelle inworp. Yngsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Yngsjö geeft een hoge lob. Şeitan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hjelm passt de bal met de wreef. Daar is Tallheden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tallheden met een sublieme pass. Yngsjö geeft een lange en hoge pass. Şeitan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Frattini onderschept slim de pass. Frattini probeert naar een medespeler te passen. James met een sublieme pass. İltan rent richting de bal. İltan draait met de bal, schiet en ... Daham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 53%, Xlashrs FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gnuville BK - Xlashrs FC 0:0

48e minuut.
Pfriem onderschept slim de pass. James probeert naar een medespeler te passen. İltan rent richting de bal. İltan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - Xlashrs FC 0:1

62e minuut.
Cincă rent richting de bal. Cincă passt de bal met de wreef. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng haalt uit met een fantastische trap. Daham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - Xlashrs FC 0:2

73e minuut.
Jidsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Jidsjö geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tallheden de bal. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Frattini heeft problemen om de bal te vangen. Yngsjö probeert naar een medespeler te passen. Jidsjö rent richting de bal. Jidsjö draait met de bal, schiet en ... Cihla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettersson geeft een hoge lob. Carlitos probeert de bal met de borst te controleren. Jidsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Jidsjö haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bùi Dũng passt de bal met de wreef. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tallheden. Tallheden krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 50%, Xlashrs FC 50%.
Gnuville BK - Xlashrs FC 0:2