Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racti F.C. IFK träben
4-4-2 stretto Tactiek hej
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
65.3 gemiddelde waardering 62.1
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


10e minuut.
Tynander onderschept slim de pass. Cronkvist is nu in balbezit. Tynander onderschept slim de pass. Tynander geeft een lange en hoge pass. Garwoła krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Lokmanoğlu de bal. Orre rent richting de bal. Met opzet legt Fleetwood zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fleetwood moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fleetwood schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Orre met de inworp. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal begaat een overtreding. Steffensson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orre komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Tomur de bal onder controle te krijgen. Tynander probeert naar een medespeler te passen. Kudo speelt de bal door. Daar is Steffensson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steffensson draait met de bal, schiet en ... Fredholm bokst de bal weg.

42e minuut.
Hammarhjärta met een sublieme pass. Tomur probeert naar een medespeler te passen. Wouda rent richting de bal. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson schiet op doel. Fredholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Orre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steffensson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orre wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racti F.C. 42%, IFK träben 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racti F.C. - IFK träben 0:0

58e minuut.
Tomur met een sublieme pass. Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda passt de bal met de wreef. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruszkiewicz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Orre speelt de bal door. Daar is do Brasil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Brasil probeert naar een medespeler te passen. Steffensson rent richting de bal. Steffensson draait met de bal, schiet en ... Fredholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Orre heeft problemen om de bal te vangen. Steffensson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bringnäs. Steffensson raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. do Brasil neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lokmanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Steffensson de bal. Steffensson draait met de bal, schiet en ... Fredholm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - IFK träben 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racti F.C. 34%, IFK träben 66%.
Racti F.C. - IFK träben 1:0