Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernet Branca Rules Again Heffa99
fyrahundrafyrtio Tactiek rolf
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 60.3
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


17e minuut.
Sokolowski onderschept slim de pass. Sokolowski speelt de bal door. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein draait met de bal, schiet en ... Steri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernet Branca Rules Again - Heffa99 1:0

28e minuut.
Čtvernoha speelt de bal door. Giazitzoglou is nu in balbezit. Giazitzoglou passt de bal in één keer door. Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Altınoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınoğuz passt de bal met de wreef. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha passt de bal in één keer door. Giazitzoglou geeft de bal voor. Bailly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giazitzoglou zal de hoekschop nemen. Özyiğit springt en kopt de bal. Bailly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fernet Branca Rules Again - Heffa99 1:1

35e minuut.
Sokolowski passt de bal met de wreef. Ladeira rent richting de bal. Ladeira met een sublieme pass. Antonie is nu in balbezit. Antonie schiet op doel. Steri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fojcik kopt de bal weg. Inworp. Czarnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Czarnik is nu in balbezit. Czarnik passt de bal zonder na te denken. Ladeira met een sublieme pass. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernet Branca Rules Again - Heffa99 2:1

40e minuut.
Mienculewicz speelt de bal door. Giazitzoglou is nu in balbezit. Giazitzoglou met een sublieme pass. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha passt de bal zonder na te denken. Özyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyiğit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fernet Branca Rules Again - Heffa99 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernet Branca Rules Again 61%, Heffa99 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fernet Branca Rules Again - Heffa99 2:2

49e minuut.
Dier probeert de bal met de borst te controleren. Czarnik is nu in balbezit. Czarnik passt de bal zonder na te denken. Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ladeira geeft een lange en hoge pass. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik passt de bal met de wreef. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Daar is Sokolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokolowski probeert naar een medespeler te passen. Ladeira speelt de bal door. Antonie is nu in balbezit. Antonie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Leloir passt de bal zonder na te denken. Tenchiri rent richting de bal. Tenchiri passt de bal zonder na te denken. Özyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyiğit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Antonie de bal onder controle te krijgen. Ladeira rent richting de bal. Ladeira passt de bal met de wreef. Antonie rent richting de bal. Antonie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Steri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Czarnik is nu in balbezit. Czarnik met een sublieme pass. Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie schiet op doel. Steri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernet Branca Rules Again - Heffa99 3:2

66e minuut.
Ladeira probeert naar een medespeler te passen. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Leloir ... Strafschop! Leloir krijgt een gele kaart. Antonie moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Antonie kan niet meer verder spelen. Mierkiewicz komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Eggenstein neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein draait met de bal, schiet en ... Steri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Zątek passt de bal in één keer door. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski passt de bal zonder na te denken. Eggenstein is nu in balbezit. Eggenstein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ladeira met een sublieme pass. Sovernigo geeft een lange en hoge pass. Özyiğit rent richting de bal. Özyiğit passt de bal met de wreef. Dier speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Eggenstein kopt de bal weg. Mierkiewicz is nu in balbezit. Sovernigo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sovernigo krijgt een gele kaart. Mierkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mierkiewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Steri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernet Branca Rules Again - Heffa99 4:2

76e minuut.
Leloir is nu in balbezit. Leloir geeft een lange en hoge pass. Czarnik kopt de bal weg. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein draait met de bal, schiet en ... Steri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernet Branca Rules Again 51%, Heffa99 49%.
Fernet Branca Rules Again - Heffa99 4:2