Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova Kickers Offerdal
Come as you are Tactiek Libero
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 49.4
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Aubessard speelt de bal door. Ström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ström speelt de bal door. Deis rent richting de bal. Deis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Aubessard rent richting de bal. Sjöblom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aubessard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Véron met een snel genomen vrije trap. Deis springt en kopt de bal. Jakobsson probeert de bal aan de voet te houden. Fransson bokst de bal weg.

8e minuut.
Klungelig pakt Deis de bal. Deis passt de bal in één keer door. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ... Fransson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Kickers Offerdal 1:0

10e minuut.
Ström probeert naar een medespeler te passen. Aubessard bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubessard passt de bal met de wreef. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Kickers Offerdal 2:0

15e minuut.
Ström controleert de bal met de borst. Ström speelt de bal door. Wastå verovert de bal door een tackle van achteren. Deis rent richting de bal. Deis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Kickers Offerdal 3:0

17e minuut.
Jaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Ytter is nu in balbezit. Ytter geeft de bal voor. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap. Fransson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Gyllenhammar probeert naar een medespeler te passen. Deis is nu in balbezit. Janstigen verovert de bal door een tackle van achteren. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

31e minuut.
Gyllenhammar probeert naar een medespeler te passen. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsson maakt een afschuwelijke overtreding. Jakobsson krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ström passt de bal zonder na te denken. Deis heeft problemen om de bal te vangen. Deis passt de bal met de wreef. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Kickers Offerdal 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 41%, Kickers Offerdal 59%.
Nova - Kickers Offerdal 4:0

46e minuut.
Bok komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ström kopt de bal weg. Véron met een sublieme pass. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Kickers Offerdal 5:0

58e minuut.
Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Janstigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis onderschept slim de pass. Deis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Kickers Offerdal 6:0

61e minuut.
Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wastå. Deis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Åsgårdh komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Deis rent richting de bal. Åsgårdh begaat een overtreding. Deis raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaeger met een snel genomen vrije trap. Janstigen controleert de bal met de borst. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ... Fransson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Jaeger speelt de bal door. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar met een sublieme pass. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Fransson trapt de bal weg. Aubessard kopt de bal weg. Gyllenhammar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Aubessard passt de bal in één keer door. Ström rent richting de bal. Ström geeft de bal voor. Gyllenhammar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Aubessard geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stolpe de bal onder controle te krijgen. Gyllenhammar kopt de bal weg. Deis is nu in balbezit. Deis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Höij komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 42%, Kickers Offerdal 58%.
Nova - Kickers Offerdal 6:0