Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masonjar FC Slaskbo IK
Def3 Tactiek nystart2
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
63.8 gemiddelde waardering 64.2
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Daar is Hrustić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiansson rent richting de bal. Hrustić verovert de bal door een tackle van achteren. Hrustić geeft een hoge lob. Hede springt en kopt de bal. Kask probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski probeert naar een medespeler te passen. Demiansson is nu in balbezit. Demiansson geeft de bal voor. İskay maakt een snoekduik en kopt de bal. Lewenhaupt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kakuja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski passt de bal in één keer door. Demiansson rent richting de bal. Demiansson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kulewski is nu in balbezit. Kulewski passt de bal zonder na te denken. Demiansson is nu in balbezit. Demiansson geeft een hoge lob. İskay springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dracula speelt de bal door. Demiansson rent richting de bal. Demiansson geeft een lange en hoge pass. İskay springt en kopt de bal. Guglia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kakuja neemt de hoekschop. Demiansson rent richting de bal. Demiansson geeft een hoge lob. İskay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masonjar FC - Slaskbo IK 1:0

29e minuut.
Kulewski is nu in balbezit. Langenegger verovert de bal door een tackle van achteren. Langenegger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Liedholm de bal. Liedholm draait met de bal, schiet en ... Kask bokst de bal weg. Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede onderschept slim de pass. Hede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Masonjar FC - Slaskbo IK 1:1

31e minuut.
Langenegger geeft een hoge lob. Hede is nu in balbezit. Gogoberidze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hede is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hede neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Masonjar FC - Slaskbo IK 1:2

32e minuut.
Telateş rent richting de bal. Telateş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Demiansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiansson geeft een lange en hoge pass. İskay springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Hrustić rent richting de bal. Demiansson verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Demiansson neemt de hoekschop. İskay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Masonjar FC - Slaskbo IK 2:2

39e minuut.
Kakuja is nu in balbezit. Kakuja geeft de bal voor. İskay is nu in balbezit. İskay schiet op doel. Lewenhaupt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Masonjar FC - Slaskbo IK 3:2

39e minuut.
Wrzeszcz komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Langenegger onderschept slim de pass. Langenegger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langenegger geeft een hoge lob. Hede krijgt zijn hoofd ertegen. Kask kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz passt de bal met de wreef. İskay rent richting de bal. İskay haalt uit met een fantastische trap. Żebro probeert de bal aan de voet te houden. Lewenhaupt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Daar is Stolc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja rent richting de bal. Kakuja geeft de bal voor. Wrzeszcz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masonjar FC - Slaskbo IK 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masonjar FC 51%, Slaskbo IK 49%.
Masonjar FC - Slaskbo IK 4:2

47e minuut.
Jirkovský geeft een lange en hoge pass. Langenegger speelt de bal door. Saag is nu in balbezit. Saag geeft de bal voor. Liedholm krijgt zijn hoofd ertegen. Kask kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Saag geeft een lange en hoge pass. Jirkovský kopt de bal weg. Daar is Gogoberidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hede verovert de bal door een tackle van achteren. Hede schiet op doel. Kask bokst de bal weg.

57e minuut.
İskay speelt de bal door. Demiansson rent richting de bal. Demiansson passt de bal zonder na te denken. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel. Lewenhaupt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Titirică verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Demiansson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wrzeszcz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrustić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langenegger met een sublieme pass. Liedholm rent richting de bal. Liedholm draait met de bal, schiet en ... Kask kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Daar is Kakuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolc geeft een hoge lob. Hede kopt de bal weg. Liedholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Liedholm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kurtar rent richting de bal. Hede verovert de bal door een tackle van achteren. Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede onderschept slim de pass. Hede schiet op doel. Kask verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Gogoberidze geeft de bal voor. İskay kopt de bal weg. Hrustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrustić geeft een lange en hoge pass. Hede maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masonjar FC 58%, Slaskbo IK 42%.
Masonjar FC - Slaskbo IK 4:2