Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK träben Xlashrs FC
hej Tactiek 4-3-3 NNAWA
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.3 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Berriozábal onderschept slim de pass. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. James speelt de bal door. Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu draait met de bal, schiet en ... Fredholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
İltan speelt de bal door. Pfriem is nu in balbezit. Pfriem passt de bal zonder na te denken. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dũng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Pfriem rent richting de bal. Pfriem passt de bal met de wreef. İltan rent richting de bal. İltan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Xlashrs FC 0:1

25e minuut.
Wasa speelt de bal door. Pfriem rent richting de bal. Bringnäs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bringnäs krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Fredholm niet meer kan verder spelen. Sjögran komt het veld opgelopen. Frattini met een snel genomen vrije trap. Wasa onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, James zal de hoekschop nemen. İltan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK träben 58%, Xlashrs FC 42%.
IFK träben - Xlashrs FC 0:1

77e minuut.
Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oduncu. Oduncu krijgt een gele kaart.

78e minuut.
James is nu in balbezit. İltan is nu in balbezit. James met een sublieme pass. Pfriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfriem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Eriksson met een sublieme pass. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström rent richting de bal. Wahlström draait met de bal, schiet en ... Cihla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IFK träben - Xlashrs FC 1:1

82e minuut.
Kullander onderschept slim de pass. Frattini rent richting de bal. Kullander onderschept slim de pass. Kullander geeft een hoge lob. Garwoła maakt een snoekduik en kopt de bal. Cihla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK träben 51%, Xlashrs FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IFK träben - Xlashrs FC 1:1