Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova Fernet Branca Rules Again
Come as you are Tactiek fyrahundrafyrtio
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 59.4
excellent Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen solid


10e minuut.
Ytter speelt de bal door. Mierkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Aubessard speelt de bal door. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap. Bailly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz speelt de bal door. Ström is nu in balbezit. Ström geeft een hoge lob. Gyllenhammar krijgt zijn hoofd ertegen. Bailly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sokolowski speelt de bal door. Daar is Zątek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zątek probeert naar een medespeler te passen. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zygmuntowicz geeft de bal voor. Deis rent richting de bal. Bódi is nu in balbezit. Deis onderschept slim de pass. Deis haalt uit met een fantastische trap. Bailly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Zątek passt de bal in één keer door. Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski passt de bal in één keer door. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sokolowski probeert de bal aan de voet te houden. Gyllenhammar is nu in balbezit. Zątek begaat een overtreding. Zątek krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Żaczek onderschept slim de pass. Mierkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jaeger onderschept slim de pass. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein schiet op doel. Kruskal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 49%, Fernet Branca Rules Again 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nova - Fernet Branca Rules Again 0:0

46e minuut.
Deis probeert naar een medespeler te passen. Ström is nu in balbezit. Ström passt de bal zonder na te denken. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ytter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dożężka komt het veld opgelopen. Deis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aubessard kopt de bal weg. Zątek speelt de bal door. Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Boon probeert de bal aan de voet te houden. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi is nu in balbezit. Deis onderschept slim de pass. Deis schiet op doel. Bailly bokst de bal weg. Mienculewicz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ström geeft een lange en hoge pass. Boon kopt de bal weg. Aubessard met een sublieme pass. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Eggenstein is nu in balbezit. Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik geeft een lange en hoge pass. Mierkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Aubessard bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubessard passt de bal zonder na te denken. Ström rent richting de bal. Ström geeft een hoge lob. Gyllenhammar springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Deis kopt de bal weg. Gyllenhammar is nu in balbezit. Aubessard is nu in balbezit. Aubessard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Fernet Branca Rules Again 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 39%, Fernet Branca Rules Again 61%.
Nova - Fernet Branca Rules Again 1:0