Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husker United Masonjar FC
AB vs Cambrant Tactiek Def2.1
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
23 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
69.6 gemiddelde waardering 66.4
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Wrzeszcz is nu in balbezit. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wrzeszcz. Wrzeszcz krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Wennergren geeft de bal voor. Gogoberidze rent richting de bal. Eggermont verovert de bal door een tackle van achteren. Eggermont draait met de bal, schiet en ... Kask maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Masonjar FC 1:0

22e minuut.
Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş passt de bal zonder na te denken. Demiansson heeft problemen om de bal te vangen. Demiansson geeft een lange en hoge pass. İskay springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kulewski passt de bal zonder na te denken. Demiansson rent richting de bal. Demiansson geeft een lange en hoge pass. İskay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husker United - Masonjar FC 1:1

25e minuut.
Çayır geeft de bal voor. Eggermont is nu in balbezit. Gogoberidze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gogoberidze krijgt een gele kaart. Eggermont is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eggermont kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kask probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Masonjar FC 2:1

31e minuut.
Demiansson kopt de bal weg. Kakuja rent richting de bal. Kakuja probeert naar een medespeler te passen. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Demiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiansson speelt de bal door. İskay bereikt de bal nog maar net als eerste. İskay haalt uit met een fantastische trap. Kassian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husker United - Masonjar FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husker United 49%, Masonjar FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Husker United - Masonjar FC 2:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çayır met de inworp. Bucuros is nu in balbezit. Bucuros geeft de bal voor. Wallen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bucuros rent richting de bal. Bucuros geeft een hoge lob. Eggermont is nu in balbezit. Wallen is nu in balbezit. Wallen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wallen kopt de bal weg. Eggermont heeft problemen om de bal te vangen. Gogoberidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eggermont raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bucuros neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakuja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski geeft een hoge lob. İskay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kulewski passt de bal met de wreef. Demiansson is nu in balbezit. Demiansson geeft de bal voor. Wrzeszcz krijgt zijn hoofd ertegen. Kassian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Masonjar FC 2:3

66e minuut.
Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wennergren zijn tegenspeler op de grond. Kakuja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pink de bal. Demiansson speelt de bal door. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Çayır passt de bal met de wreef. Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft een lange en hoge pass. Eggermont krijgt zijn hoofd ertegen. Kask maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husker United - Masonjar FC 3:3

69e minuut.
Kurtar speelt de bal door. Jirkovský is nu in balbezit. Berescu rent richting de bal. Berescu geeft een lange en hoge pass. Eggermont maakt een snoekduik en kopt de bal. Kask kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Masonjar FC 4:3

70e minuut.
Rebola komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bucuros passt de bal in één keer door. Wennergren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berescu geeft een lange en hoge pass. Wallen krijgt zijn hoofd ertegen. Kask maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Berescu rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berescu met de inworp. Bucuros geeft een lange en hoge pass. Eggermont springt en kopt de bal. Kask verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pink geeft een hoge lob. Wallen kopt de bal weg. Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft de bal voor. Eggermont maakt een snoekduik en kopt de bal. Kask kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Rebola passt de bal met de wreef. Kulewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiansson geeft een hoge lob. İskay maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husker United - Masonjar FC 4:4

89e minuut.
Wennergren rent richting de bal. Wennergren met een sublieme pass. Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft de bal voor. Eggermont springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husker United 37%, Masonjar FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Husker United - Masonjar FC 4:4