Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slaskbo IK Bajen_forever
defensiv Tactiek Hard
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 64.9
very good Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Alburquerque speelt de bal door. Fąk is nu in balbezit. Fąk passt de bal zonder na te denken. Quirino heeft problemen om de bal te vangen. Quirino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Guglia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sáenz de Cenzano raakt geblesseerd tijdens het duel. Thiery kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lewenhaupt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Bajen_forever 0:1

36e minuut.
Boëthius onderschept slim de pass. Boëthius geeft een lange en hoge pass. Kechkhoveli rent richting de bal. Hede verovert de bal door een tackle van achteren. Hede haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Thiery passt de bal met de wreef. Żebro onderschept slim de pass. Sáenz de Cenzano rent richting de bal. Sáenz de Cenzano haalt uit met een fantastische trap. Lewenhaupt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Bajen_forever 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaskbo IK 69%, Bajen_forever 31%.
Slaskbo IK - Bajen_forever 0:2

48e minuut.
Hellsing passt de bal in één keer door. Stolc met een sublieme pass. Hede is nu in balbezit. Hede haalt uit met een fantastische trap. Başkafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Bajen_forever 1:2

57e minuut.
Nadador met een sublieme pass. Klungelig pakt Thiery de bal. Sáenz de Cenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz de Cenzano geeft een hoge lob. Quirino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nadador met een sublieme pass. Thiery rent richting de bal. Hellsing is nu in balbezit. Thiery verovert de bal door een tackle van achteren. Thiery geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Stolc rent richting de bal. Stolc passt de bal zonder na te denken. Hede is nu in balbezit. Hede schiet op doel. Başkafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slaskbo IK - Bajen_forever 2:2

64e minuut.
Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc verovert de bal door een tackle van achteren. Stolc met een sublieme pass. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede draait met de bal, schiet en ... Başkafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sáenz de Cenzano controleert de bal met de borst. Hellsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sáenz de Cenzano zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sáenz de Cenzano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sáenz de Cenzano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Nadador onderschept slim de pass. Nadador geeft een hoge lob. Guglia heeft problemen om de bal te vangen. Madincea rent richting de bal. Quirino verovert de bal door een tackle van achteren. Lewenhaupt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quirino rent richting de bal. Quirino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaskbo IK - Bajen_forever 2:3

82e minuut.
Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenegger verovert de bal door een tackle van achteren. Fąk speelt de bal door. Langenegger probeert naar een medespeler te passen. Hede is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slaskbo IK - Bajen_forever 3:3

84e minuut.
Stolc kopt de bal weg. Frish met een sublieme pass. Canabrava heeft problemen om de bal te vangen. Hede rent richting de bal. Hede draait met de bal, schiet en ... Başkafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaskbo IK 62%, Bajen_forever 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slaskbo IK - Bajen_forever 3:3