Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnuville BK IFK träben
fylle Tactiek hej
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
67.9 gemiddelde waardering 58.4
formidabel Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Jidsjö kopt de bal weg. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ising probeert naar een medespeler te passen. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Jidsjö is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fleetwood. Jidsjö is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ising met een snel genomen vrije trap. Şeitan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - IFK träben 1:0

10e minuut.
Tallheden is nu in balbezit. Tallheden probeert naar een medespeler te passen. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlitos draait met de bal, schiet en ... Kullander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sjögran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Weivers verovert de bal door een tackle van achteren. Weivers geeft de bal voor. Tallheden is nu in balbezit. Şeitan rent richting de bal. Şeitan draait met de bal, schiet en ... Sjögran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Tallheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tynander begaat een overtreding. Tallheden raakt geblesseerd tijdens het duel. Hjelm met een snel genomen vrije trap. Carlitos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fleetwood passt de bal in één keer door. Bringnäs speelt de bal door. Klungelig pakt Tynander de bal. Tynander geeft een hoge lob. Garwoła springt en kopt de bal. Daham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström haalt uit met een fantastische trap. Daham werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gnuville BK - IFK träben 1:1

35e minuut.
Tynander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tynander passt de bal met de wreef. Wahlström rent richting de bal. Wahlström draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 48%, IFK träben 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gnuville BK - IFK träben 1:1

48e minuut.
Momot geeft een hoge lob. Pettersson is nu in balbezit. Pettersson passt de bal in één keer door. Jidsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Jidsjö geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hjelm passt de bal in één keer door. Ising rent richting de bal. Ising geeft een hoge lob. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan haalt uit met een fantastische trap. Sjögran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tallheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallheden geeft een lange en hoge pass. Sjögran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Tynander is nu in balbezit. Ising verovert de bal door een tackle van achteren. Ising speelt de bal door. Carlitos is nu in balbezit. Carlitos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - IFK träben 2:1

84e minuut.
Tynander passt de bal in één keer door. Wahlström rent richting de bal. Tynander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasa geeft de bal voor. Garwoła maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 49%, IFK träben 51%.
Gnuville BK - IFK träben 2:1