Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:15
  • Competitiewedstrijd: Allsvenskan
  • Stadion: Xlashrs Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 51159
Xlashrs FC Racti F.C.
4-3-3 NNAWD Tactiek 4-4-2 stretto
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
7 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 65.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Pfriem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan met een sublieme pass. Cincă rent richting de bal. Cincă haalt uit met een fantastische trap. Hänni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pfriem neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bùi Dũng de bal. İltan is nu in balbezit. İltan draait met de bal, schiet en ... Hänni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Wouda probeert naar een medespeler te passen. Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. James tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. James krijgt een gele kaart.

9e minuut.
James met een sublieme pass. Cincă rent richting de bal. Orre begaat een overtreding. Orre krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Frattini met een sublieme pass. Bùi Dũng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kudo. Kudo krijgt een gele kaart. Bùi Dũng raakt geblesseerd tijdens het duel. Pfriem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bùi Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal. Hänni bokst de bal weg.

18e minuut.
Orre met een snelle inworp. James bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson begaat een overtreding. Steffensson krijgt een gele kaart.

28e minuut.
İltan is nu in balbezit. Pfriem rent richting de bal. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfriem geeft een hoge lob. Cincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Moberg probeert naar een medespeler te passen. Orre is nu in balbezit. Met opzet legt Cincă zijn tegenspeler op de grond. Cincă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 46%, Racti F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xlashrs FC - Racti F.C. 0:0

61e minuut.
Orre onderschept slim de pass. Orre geeft de bal voor. Daar is Aquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouda is nu in balbezit. Wouda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Tomur kopt de bal weg. Wouda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frattini. Frattini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 53%, Racti F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xlashrs FC - Racti F.C. 0:0