Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:16
  • Competitiewedstrijd: Allsvenskan
  • Stadion: Heffa99 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 15464
Heffa99 Nova
rolf Tactiek Come as you are
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 65
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Özyiğit is nu in balbezit. Wujec rent richting de bal. Özyiğit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Özyiğit krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Aubessard geeft een lange en hoge pass. Sovernigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis onderschept slim de pass. Deis schiet op doel. Steri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Nova 0:1

8e minuut.
Deis rent richting de bal. Gyllenhammar is nu in balbezit. Fojcik begaat een overtreding. Fojcik krijgt een gele kaart. Gyllenhammar raakt geblesseerd tijdens het duel. Gyllenhammar wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ström probeert naar een medespeler te passen. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovernigo maakt een afschuwelijke overtreding. Sovernigo krijgt een gele kaart. Deis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Véron zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gyllenhammar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Véron geeft de bal voor. Daar is Leloir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap. Steri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Nova 0:2

18e minuut.
Davidsson met een sublieme pass. Aubessard geeft de bal voor. Deis rent richting de bal. Deis schiet op doel. Steri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Nova 0:3

22e minuut.
Aubessard onderschept slim de pass. Aubessard geeft een hoge lob. Deis kopt de bal weg. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dier is nu in balbezit. Deis onderschept slim de pass. Deis passt de bal met de wreef. Ström rent richting de bal. Ström geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Altınoğuz passt de bal in één keer door. Linares rent richting de bal. Linares speelt de bal door. Tenchiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenchiri geeft een hoge lob. Kruskal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Jaeger de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Nova 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heffa99 43%, Nova 57%.
Heffa99 - Nova 1:3

47e minuut.
Véron met een sublieme pass. Ström bereikt de bal nog maar net als eerste. Ström passt de bal zonder na te denken. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar schiet op doel. Steri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Véron kopt de bal weg. Ström probeert naar een medespeler te passen. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap. Steri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Nova 1:4

57e minuut.
Tenchiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Véron onderschept slim de pass. Véron speelt de bal door. Daar is Deis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čtvernoha kopt de bal weg. Véron is nu in balbezit. Met opzet legt Özyiğit zijn tegenspeler op de grond. Özyiğit krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Kruskal trapt de bal weg van het doel. Altınoğuz heeft problemen om de bal te vangen. Véron is nu in balbezit. Véron passt de bal met de wreef. Ström speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Giazitzoglou probeert naar een medespeler te passen. Čtvernoha heeft problemen om de bal te vangen. Davidsson begaat een overtreding. Čtvernoha raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Linares neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Nova 2:4

90e minuut.
Véron met een snelle inworp. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Ström onderschept slim de pass. Ström geeft de bal voor. Deis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heffa99 56%, Nova 44%.
Heffa99 - Nova 2:4