Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnuville BK Husker United
fylle Tactiek AB vs Cambrant
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
67.9 gemiddelde waardering 67.5
formidabel Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


12e minuut.
Pink geeft de bal voor. Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettersson maakt een afschuwelijke overtreding. Pettersson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Eggermont raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Eggermont kan niet meer verder spelen. Lagoudakis komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Ising rent richting de bal. Ising geeft de bal voor. Daroch geeft een hoge lob. Hjelm geeft de bal voor. Şeitan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wissing onderschept slim de pass. Wissing passt de bal zonder na te denken. Tallheden is nu in balbezit. Tallheden geeft de bal voor. Carlitos springt en kopt de bal. Kassian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Jidsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink verovert de bal door een tackle van achteren. Pink geeft een lange en hoge pass. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucuros probeert naar een medespeler te passen. Berescu speelt de bal door. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kassian trapt de bal weg van het doel. Bucuros kopt de bal weg. Wissing is nu in balbezit. Wallen verovert de bal door een tackle van achteren. Wallen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis schiet op doel. Daham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnuville BK - Husker United 0:1

32e minuut.
Ising passt de bal met de wreef. Jidsjö speelt de bal door. Carlitos rent richting de bal. Carlitos haalt uit met een fantastische trap. Kassian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gnuville BK - Husker United 1:1

37e minuut.
Hjelm verovert de bal door een tackle van achteren. Jidsjö rent richting de bal. Jidsjö passt de bal met de wreef. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bucuros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucuros speelt de bal door. Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft de bal voor. Wallen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Hjelm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucuros probeert naar een medespeler te passen. Berescu rent richting de bal. Berescu geeft een lange en hoge pass. Lagoudakis krijgt zijn hoofd ertegen. Daham bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 57%, Husker United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gnuville BK - Husker United 1:1

47e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu passt de bal met de wreef. Wennergren speelt de bal door. Wallen rent richting de bal. Wallen haalt uit met een fantastische trap. Daham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Jidsjö probeert naar een medespeler te passen. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayır probeert naar een medespeler te passen. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Daham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Urbansson passt de bal in één keer door. Tallheden heeft problemen om de bal te vangen. Tallheden probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şeitan de bal. Şeitan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hjelm probeert naar een medespeler te passen. Jidsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Jidsjö met een sublieme pass. Carlitos is nu in balbezit. Carlitos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wallen is nu in balbezit. Weivers onderschept slim de pass. Weivers geeft een lange en hoge pass. Carlitos is nu in balbezit. Carlitos haalt uit met een fantastische trap. Kassian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Wennergren is nu in balbezit. Wennergren geeft een hoge lob. Lagoudakis is nu in balbezit. Bucuros rent richting de bal. Bucuros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jidsjö rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çayır. Jidsjö is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hjelm met een snel genomen vrije trap. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio begaat een overtreding. Carlitos raakt geblesseerd tijdens het duel. Hjelm komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Urbansson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bucuros met de inworp. Berescu geeft een lange en hoge pass. Lagoudakis springt en kopt de bal. Daham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 53%, Husker United 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gnuville BK - Husker United 1:1