Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:10
  • Competitiewedstrijd: Allsvenskan
  • Stadion: BajenTown Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 31410
Bajen_forever Fernet Branca Rules Again
Hard Tactiek fyrahundrafyrtio
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.1 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein passt de bal met de wreef. Zątek probeert naar een medespeler te passen. Mierkiewicz rent richting de bal. Mierkiewicz draait met de bal, schiet en ... Başkafa bokst de bal weg.

7e minuut.
Czarnik met de inworp. Eggenstein rent richting de bal. Eggenstein passt de bal met de wreef. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sokolowski speelt de bal door. Czarnik rent richting de bal. Czarnik met een sublieme pass. Eggenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggenstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Fernet Branca Rules Again 0:1

11e minuut.
Zątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek met een sublieme pass. Nadador probeert naar een medespeler te passen. Quirino rent richting de bal. Quirino haalt uit met een fantastische trap. Bailly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kechkhoveli passt de bal met de wreef. Thiery is nu in balbezit. Thiery probeert naar een medespeler te passen. Gappa rent richting de bal. Gappa schiet op doel. Bailly bokst de bal weg.

14e minuut.
Czarnik rent richting de bal. Canabrava verovert de bal door een tackle van achteren. Canabrava speelt de bal door. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino haalt uit met een fantastische trap. Bailly bokst de bal weg.

18e minuut.
Sokolowski geeft een lange en hoge pass. Eggenstein kopt de bal weg. Thiery probeert naar een medespeler te passen. Quirino is nu in balbezit. Quirino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gappa rent richting de bal. Gappa passt de bal in één keer door. Bódi is nu in balbezit. Quirino verovert de bal door een tackle van achteren. Quirino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Thiery passt de bal met de wreef. Gappa rent richting de bal. Gappa speelt de bal door. Quirino is nu in balbezit. Quirino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Thiery kopt de bal weg. Daar is Bódi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreuder rent richting de bal. Gappa verovert de bal door een tackle van achteren. Gappa schiet op doel. Bailly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gappa is nu in balbezit. Gappa met een sublieme pass. Bódi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quirino rent richting de bal. Mienculewicz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Quirino met een sublieme pass. Gappa rent richting de bal. Boon is nu in balbezit. Quirino is nu in balbezit. Quirino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiery onderschept slim de pass. Thiery met een sublieme pass. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Alburquerque met een sublieme pass. Nadador speelt de bal door. Gappa rent richting de bal. Gappa haalt uit met een fantastische trap. Bailly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 40%, Fernet Branca Rules Again 60%.
Bajen_forever - Fernet Branca Rules Again 0:1

55e minuut.
Sokolowski geeft de bal voor. Eggenstein is nu in balbezit. Alburquerque verovert de bal door een tackle van achteren. Alburquerque geeft een hoge lob. Quirino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Buitenspel voor Mierkiewicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Frish maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gappa is nu in balbezit. Quirino rent richting de bal. Quirino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bailly bokst de bal weg.

78e minuut.
Mienculewicz geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mierkiewicz stond buitenspel. Gergishanov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gappa rent richting de bal. Gappa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kechkhoveli geeft een lange en hoge pass. Alburquerque kopt de bal weg. Zątek probeert de bal met de borst te controleren. Gappa is nu in balbezit. Gappa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mierkiewicz rent richting de bal. Frish verovert de bal door een tackle van achteren. Ladeira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ladeira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 34%, Fernet Branca Rules Again 66%.
Bajen_forever - Fernet Branca Rules Again 0:1