Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova Racti F.C.
Come as you are Tactiek 4-4-2 stretto
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.7 gemiddelde waardering 66.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Wujec verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Wujec de bal. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Gyllenhammar is nu in balbezit. Gyllenhammar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cronkvist is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aubessard neemt de hoekschop. Gyllenhammar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Racti F.C. 1:0

12e minuut.
Orre rent richting de bal. Véron onderschept slim de pass. Véron speelt de bal door. Deis is nu in balbezit. Deis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Véron rent richting de bal. Orre onderschept slim de pass. Orre met een sublieme pass. Klungelig pakt Steffensson de bal. Steffensson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Moberg speelt de bal door. Orre met een sublieme pass. do Brasil speelt de bal door. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Deis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szathmári komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Véron speelt de bal door. Ström rent richting de bal. Ström geeft een lange en hoge pass. Szathmári maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyllenhammar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Véron passt de bal met de wreef. Moberg verovert de bal door een tackle van achteren. Orre probeert naar een medespeler te passen. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nova - Racti F.C. 1:1

28e minuut.
Wujec verovert de bal door een tackle van achteren. Aubessard rent richting de bal. Aubessard passt de bal in één keer door. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tomur is nu in balbezit. Tomur passt de bal zonder na te denken. do Brasil probeert naar een medespeler te passen. Orre is nu in balbezit. Orre schiet op doel. Kruskal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Orre probeert naar een medespeler te passen. Wouda is nu in balbezit. Wujec is nu in balbezit. Wouda verovert de bal door een tackle van achteren. Wouda haalt uit met een fantastische trap. Kruskal bokst de bal weg.

43e minuut.
Orre passt de bal zonder na te denken. Tomur is nu in balbezit. Tomur passt de bal met de wreef. Wouda is nu in balbezit. Wouda draait met de bal, schiet en ... Kruskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 66%, Racti F.C. 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nova - Racti F.C. 1:1

56e minuut.
Aubessard is nu in balbezit. Aubessard met een sublieme pass. Gyllenhammar rent richting de bal. Gyllenhammar draait met de bal, schiet en ... Hänni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova - Racti F.C. 2:1

74e minuut.
do Brasil passt de bal met de wreef. Wouda rent richting de bal. Met opzet legt Aubessard zijn tegenspeler op de grond. Aubessard krijgt een gele kaart.

79e minuut.
do Brasil rent richting de bal. do Brasil passt de bal zonder na te denken. Orre met een sublieme pass. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson haalt uit met een fantastische trap. Kruskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Gyllenhammar heeft problemen om de bal te vangen. Kudo probeert naar een medespeler te passen. Orre rent richting de bal. Orre passt de bal in één keer door. Steffensson rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova 69%, Racti F.C. 31%.
Nova - Racti F.C. 2:1