Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragges Boys Finnpauver
B-laget Tactiek Finnpauver
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 55.7
outstanding Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Strindberg verovert de bal door een tackle van achteren. Makai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strindberg. Strindberg krijgt een gele kaart. Makai raakt geblesseerd tijdens het duel. Eötvös zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Francesi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Anzaloni is nu in balbezit. Anzaloni geeft een hoge lob. Francesi rent richting de bal. Francesi haalt uit met een fantastische trap. Çayırçimen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Finnpauver 0:1

10e minuut.
Strindberg speelt de bal door. Acıkan heeft problemen om de bal te vangen. Acıkan passt de bal zonder na te denken. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gorig met een sublieme pass. Strindberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erdinger de bal. Erdinger geeft een lange en hoge pass. Mitterböck maakt een snoekduik en kopt de bal. Banciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

21e minuut.
Anzaloni speelt de bal door. Makai rent richting de bal. Makai passt de bal met de wreef. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Strindberg met de inworp. Klungelig pakt Acıkan de bal. Acıkan passt de bal zonder na te denken. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel. Banciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mitterböck is nu in balbezit. Käck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel. Banciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragges Boys - Finnpauver 1:1

39e minuut.
Erdinger met een sublieme pass. Profiş speelt de bal door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Finnpauver 2:1

41e minuut.
Işıldar speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pacułt de bal onder controle te krijgen. Francesi is nu in balbezit. Francesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragges Boys - Finnpauver 2:2

41e minuut.
Käck met een sublieme pass. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş met een sublieme pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel. Banciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 39%, Finnpauver 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ragges Boys - Finnpauver 2:2

47e minuut.
Lagrell verovert de bal door een tackle van achteren. Strindberg is nu in balbezit. Strindberg met een sublieme pass. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Paal!

49e minuut.
Klungelig pakt Anzaloni de bal. Käck bereikt de bal nog maar net als eerste. Käck draait met de bal, schiet en ... Ślużyński probeert de bal aan de voet te houden. Banciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Finnpauver 3:2

59e minuut.
Acıkan passt de bal met de wreef. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitterböck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Käck neemt zijn aanloop. Banciu bokst de bal weg.

68e minuut.
Erdinger passt de bal in één keer door. Profiş is nu in balbezit. Profiş met een sublieme pass. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. Banciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Finnpauver 4:2

77e minuut.
Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal in één keer door. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel. Banciu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Finnpauver 5:2

79e minuut.
Pacułt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacułt geeft de bal voor. Gorig bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck verovert de bal door een tackle van achteren. Mitterböck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gorig trapt de bal weg van het doel. Erdinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Eötvös de bal. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Käck speelt de bal door. Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan geeft de bal voor. Mitterböck maakt een snoekduik en kopt de bal. Banciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Finnpauver 6:2

89e minuut.
Käck met een sublieme pass. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuperus de bal onder controle te krijgen. Banciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gorig heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Banciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 31%, Finnpauver 69%.
Ragges Boys - Finnpauver 6:2