Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blåshöjdens BK Seagreens
Fyratretre Tactiek SEAG
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 35.1
zwak Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Byggmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterling onderschept slim de pass. Osterling speelt de bal door. Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rickardsson is nu in balbezit. Guillou onderschept slim de pass. Guillou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Osterling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Wargh de bal. Wargh geeft een hoge lob. Karlsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ölvestad geeft een hoge lob. Rickardsson is nu in balbezit. Guillou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guillou krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Osterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Osterling probeert naar een medespeler te passen. Guillou met een sublieme pass. Karlsson is nu in balbezit. Karlsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Von Scheele rent richting de bal. Von Scheele passt de bal zonder na te denken. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:1

36e minuut.
Ölvestad geeft een hoge lob. Wrede heeft problemen om de bal te vangen. Wrede met een sublieme pass. Daar is Karlsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlsson haalt uit met een fantastische trap. Stenälv bokst de bal weg.

38e minuut.
Creutz passt de bal met de wreef. Guillou rent richting de bal. Guillou speelt de bal door. Wrede is nu in balbezit. Wrede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 67%, Seagreens 33%.
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:2

46e minuut.
Severinsson komt het veld opgelopen. Jarlegran komt het veld opgelopen. Hasselblad komt het veld opgelopen. Runnman komt het veld opgelopen. Stålbom komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Osterling passt de bal met de wreef. Rickardsson geeft een lange en hoge pass. Fabiansson controleert de bal met de borst. Hasselblad is nu in balbezit. Hasselblad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bjärnek neemt vlug de vrije trap. Wrede kopt de bal weg. Klungelig pakt Rickardsson de bal. Karlsson is nu in balbezit. Karlsson schiet op doel. Stålbom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Helénius passt de bal met de wreef. Creutz probeert naar een medespeler te passen. Lindome bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasselblad onderschept slim de pass. Hasselblad draait met de bal, schiet en ... Creutz bokst de bal weg.

66e minuut.
Creutz neemt vlug de vrije trap. Creutz kopt de bal weg. Helénius is nu in balbezit. Helénius geeft een hoge lob. Hasselblad krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Wargh geeft de bal voor. Runnman controleert de bal met de borst. Runnman geeft een hoge lob. Wrede rent richting de bal. Wrede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:3

87e minuut.
Lindome geeft de bal voor. Wrede kopt de bal weg. Runnman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ölvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölvestad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasselblad onderschept slim de pass. Hasselblad met een sublieme pass. Owesson is nu in balbezit. Owesson draait met de bal, schiet en ... Creutz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 44%, Seagreens 56%.
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:3