Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosova Sjuhärads BK
Attack Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 25
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Hellström is nu in balbezit. Huuva onderschept slim de pass. Huuva geeft een hoge lob. Daar is Silfverskiöld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silfverskiöld draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Almbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Almbom passt de bal in één keer door. Ulvéus met een sublieme pass. Kjellsson rent richting de bal. Kjellsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rytterbo is nu in balbezit. Frithiofsson met een sublieme pass. Ulvéus met een sublieme pass. Kjellsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjellsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Sjuhärads BK 0:1

40e minuut.
Huuva passt de bal met de wreef. Backman is nu in balbezit. Kjellsson onderschept slim de pass. Kjellsson haalt uit met een fantastische trap. Krabba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Sjuhärads BK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova 55%, Sjuhärads BK 45%.
Kosova - Sjuhärads BK 0:2

46e minuut.
Ruuna geeft de bal voor. Inworp. Hökmark met de inworp. Silfverskiöld is nu in balbezit. Silfverskiöld draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Enrot rent richting de bal. Enrot geeft de bal voor. Silfverskiöld kopt de bal weg. Daar is Hökmark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hökmark geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Frithiofsson passt de bal zonder na te denken. Hellström rent richting de bal. Backman begaat een overtreding. Backman krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Almbom rent richting de bal. Almbom geeft een hoge lob. Kjellsson is nu in balbezit. Kjellsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Sjuhärads BK 0:3

74e minuut.
Rytterbo met een sublieme pass. Hellström rent richting de bal. Hellström passt de bal zonder na te denken. Kjellsson is nu in balbezit. Kjellsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Sjuhärads BK 0:4

85e minuut.
Almbom probeert naar een medespeler te passen. Ulvéus is nu in balbezit. Ulvéus met een sublieme pass. Hellström bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellström draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Sjuhärads BK 0:5

90e minuut.
Ohlsson geeft de bal voor. Ulvéus bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot begaat een overtreding. Enrot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova 65%, Sjuhärads BK 35%.
Kosova - Sjuhärads BK 0:5