Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blåshöjdens BK Ragges Boys
Fyratretre Tactiek B-laget
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 52.5
slecht Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Erdinger speelt de bal door. Acıkan met een sublieme pass. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:1

9e minuut.
Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profiş speelt de bal door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. Stenälv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:2

17e minuut.
Silverstolpe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Käck bereikt de bal nog maar net als eerste. Käck passt de bal zonder na te denken. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:3

20e minuut.
Käck bereikt de bal nog maar net als eerste. Käck probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Stenälv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:4

27e minuut.
Pacułt controleert de bal met de borst. Erdinger rent richting de bal. Erdinger passt de bal met de wreef. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Acıkan passt de bal in één keer door. Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Profiş speelt de bal door. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:5

33e minuut.
Strindberg onderschept slim de pass. Strindberg passt de bal met de wreef. Acıkan is nu in balbezit. Acıkan geeft een hoge lob. Käck krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Strindberg heeft problemen om de bal te vangen. Strindberg passt de bal zonder na te denken. Käck rent richting de bal. Käck schiet op doel. Stenälv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:6

44e minuut.
Acıkan geeft een hoge lob. Mitterböck springt en kopt de bal. Rickardsson verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Profiş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Käck rent richting de bal. Käck passt de bal zonder na te denken. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. Stenälv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 75%, Ragges Boys 25%.
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:7

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Runnman komt het veld opgelopen. Hasselblad komt het veld opgelopen. Severinsson komt het veld opgelopen. Stålbom komt het veld opgelopen. Jarlegran komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Käck bereikt de bal nog maar net als eerste. Käck speelt de bal door. Profiş met een sublieme pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Erdinger met een sublieme pass. Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Profiş passt de bal in één keer door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:8

74e minuut.
Strindberg speelt de bal door. Käck speelt de bal door. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel. Stålbom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:9

78e minuut.
Erdinger rent richting de bal. Erdinger passt de bal met de wreef. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:10

82e minuut.
Erdinger passt de bal met de wreef. Profiş met een sublieme pass. Rickardsson rent richting de bal. Mitterböck onderschept slim de pass. Mitterböck schiet op doel. Stålbom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lagrell geeft een hoge lob. Runnman is nu in balbezit. Käck rent richting de bal. Käck schiet op doel. Stålbom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:11

85e minuut.
Pacułt is nu in balbezit. Pacułt geeft de bal voor. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş geeft een lange en hoge pass. Käck maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:12

90e minuut.
Mitterböck passt de bal in één keer door. Käck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickardsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Käck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Käck zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 72%, Ragges Boys 28%.
Blåshöjdens BK - Ragges Boys 0:12