Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trissen FC Hedbergets BK
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.4
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Dageby met een sublieme pass. Dudgeon rent richting de bal. Dudgeon speelt de bal door. Stolić is nu in balbezit. Stolić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Hedbergets BK 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Stolić de bal. Dudgeon is nu in balbezit. Dudgeon passt de bal met de wreef. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Hedbergets BK 2:0

12e minuut.
Bergh met een harde bal richting middenveld. Unger kopt de bal weg. Stolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudgeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudgeon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Unger passt de bal in één keer door. Stolić is nu in balbezit. Stolić speelt de bal door. Dudgeon rent richting de bal. Dudgeon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dudgeon onderschept slim de pass. Dudgeon met een sublieme pass. Stolić probeert naar een medespeler te passen. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Hedbergets BK 3:0

42e minuut.
Örlund geeft een hoge lob. Vippenhjälm rent richting de bal. Vippenhjälm passt de bal zonder na te denken. Daar is Åsenheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åsenheim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trissen FC 48%, Hedbergets BK 52%.
Trissen FC - Hedbergets BK 3:0

46e minuut.
Rytterbo passt de bal in één keer door. Bastiansson heeft problemen om de bal te vangen. Bastiansson passt de bal in één keer door. Unger is nu in balbezit. Unger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Jernemyr trapt de bal weg van het doel. Åsenheim heeft problemen om de bal te vangen. Ruuska is nu in balbezit. Åsenheim verovert de bal door een tackle van achteren. Åsenheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Hedbergets BK 3:1

69e minuut.
Ruuska speelt de bal door. Vippenhjälm bereikt de bal nog maar net als eerste. Vippenhjälm speelt de bal door. Unger is nu in balbezit. Unger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Örlund geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loob met een snelle inworp. Åsenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsenheim geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lukasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukasson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trissen FC - Hedbergets BK 3:2

78e minuut.
Stefansson geeft de bal voor. Stolić heeft problemen om de bal te vangen. Dudgeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Evaldsson de bal. Dageby met een sublieme pass. Dudgeon rent richting de bal. Unger is nu in balbezit. Unger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trissen FC 64%, Hedbergets BK 36%.
Trissen FC - Hedbergets BK 3:2