Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragges Boys Seagreens
B-laget Tactiek SEAG
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 34.6
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Erdinger rent richting de bal. Mitterböck rent richting de bal. Erdinger rent richting de bal. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 1:0

5e minuut.
Mitterböck passt de bal zonder na te denken. Acıkan rent richting de bal. Bjärnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjärnek geeft de bal voor. Acıkan probeert de bal aan de voet te houden. Creutz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Petersson speelt de bal door. Klungelig pakt Profiş de bal. Profiş met een sublieme pass. Acıkan is nu in balbezit. Acıkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Strindberg speelt de bal door. Acıkan met een sublieme pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Creutz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 2:0

11e minuut.
Acıkan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Erdinger de bal. Wargh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck onderschept slim de pass. Mitterböck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Guillou speelt de bal door. Wrede is nu in balbezit. Pacułt rent richting de bal. Karlsson onderschept slim de pass. Karlsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fabiansson met een sublieme pass. Profiş rent richting de bal. Profiş passt de bal in één keer door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 3:0

25e minuut.
Erdinger rent richting de bal. Wargh maakt een afschuwelijke overtreding. Erdinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petersson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Acıkan heeft problemen om de bal te vangen. Acıkan geeft de bal voor. Mitterböck springt en kopt de bal. Creutz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Profiş passt de bal zonder na te denken. Petersson rent richting de bal. Petersson passt de bal zonder na te denken. Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger schiet op doel. De bal raakt de paal. Creutz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Strindberg kopt de bal weg. Osterling is nu in balbezit. Erdinger onderschept slim de pass. Erdinger geeft een lange en hoge pass. Mitterböck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 4:0

32e minuut.
Acıkan rent richting de bal. Acıkan geeft de bal voor. Klungelig pakt Erdinger de bal. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 5:0

34e minuut.
Profiş probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Osterling ... Strafschop! Osterling krijgt een gele kaart. Mitterböck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mitterböck zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 6:0

36e minuut.
Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. De Geer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Creutz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 7:0

39e minuut.
Işıldar verovert de bal door een tackle van achteren. Işıldar speelt de bal door. Profiş rent richting de bal. Profiş geeft een lange en hoge pass. Mitterböck maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Wargh met de inworp. Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş verovert de bal door een tackle van achteren. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Creutz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 8:0

43e minuut.
Acıkan rent richting de bal. Acıkan geeft een lange en hoge pass. Erdinger kopt de bal weg. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 21%, Seagreens 79%.
Ragges Boys - Seagreens 8:0

47e minuut.
Profiş passt de bal in één keer door. Petersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersson passt de bal met de wreef. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Acıkan is nu in balbezit. Acıkan passt de bal in één keer door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Creutz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Profiş met een sublieme pass. Erdinger heeft problemen om de bal te vangen. Erdinger schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Acıkan geeft de bal voor. Fabiansson heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Creutz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 9:0

66e minuut.
Profiş rent richting de bal. Profiş speelt de bal door. Mitterböck rent richting de bal. Erdinger is nu in balbezit. Mitterböck rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 10:0

69e minuut.
Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiansson is nu in balbezit. Profiş verovert de bal door een tackle van achteren. Profiş geeft de bal voor. Mitterböck krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck passt de bal zonder na te denken. Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bjärnek de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Petersson met een sublieme pass. Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Profiş geeft een lange en hoge pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mitterböck kopt de bal weg. De Geer heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 11:0

85e minuut.
Mitterböck passt de bal met de wreef. Acıkan is nu in balbezit. Acıkan passt de bal met de wreef. Mitterböck heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Osterling heeft problemen om de bal te vangen. Strindberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Erdinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. Creutz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. De Geer geeft een lange en hoge pass. Profiş is nu in balbezit. Profiş geeft de bal voor. Creutz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Petersson passt de bal zonder na te denken. Acıkan is nu in balbezit. Acıkan passt de bal zonder na te denken. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Seagreens 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 29%, Seagreens 71%.
Ragges Boys - Seagreens 12:0