Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Finnpauver Blåshöjdens BK
Finnpauver Tactiek Fyratretre
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 34.5
outstanding Schieten weak
excellent Passen adequate
solid Verdedigen average


4e minuut.
Makai passt de bal zonder na te denken. Anzaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzaloni passt de bal in één keer door. Daar is Francesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francesi haalt uit met een fantastische trap. Stenälv bokst de bal weg. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stenälv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Blåshöjdens BK 1:0

8e minuut.
Hurtado onderschept slim de pass. Rickardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Stenälv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Blåshöjdens BK 2:0

15e minuut.
Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Blåshöjdens BK 3:0

27e minuut.
Hurtado is nu in balbezit. Pallesson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hurtado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eötvös zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Francesi rent richting de bal. Francesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Eötvös kopt de bal weg. Francesi heeft problemen om de bal te vangen. Francesi passt de bal met de wreef. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Stenälv bokst de bal weg.

31e minuut.
Apostolescu passt de bal met de wreef. Francesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesi passt de bal zonder na te denken. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Blåshöjdens BK 4:0

35e minuut.
Helénius is nu in balbezit. Makai verovert de bal door een tackle van achteren. Makai geeft een lange en hoge pass. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Stenälv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Anzaloni speelt de bal door. Pallesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesi onderschept slim de pass. Francesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Blåshöjdens BK 5:0

43e minuut.
Anzaloni speelt de bal door. Makai rent richting de bal. Makai passt de bal met de wreef. Hurtado rent richting de bal. Hurtado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 41%, Blåshöjdens BK 59%.
Finnpauver - Blåshöjdens BK 5:0

46e minuut.
Severinsson komt het veld opgelopen. Runnman komt het veld opgelopen. Hasselblad komt het veld opgelopen. Stålbom komt het veld opgelopen. Jarlegran komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rickardsson met een sublieme pass. Nilsson is nu in balbezit. Nilsson met een sublieme pass. Francesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesi haalt uit met een fantastische trap. Stålbom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Francesi verovert de bal door een tackle van achteren. Francesi speelt de bal door. Hurtado kan de bal niet met de borst controleren. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Rickardsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Blåshöjdens BK 6:0

57e minuut.
Francesi onderschept slim de pass. Francesi geeft een hoge lob. Hurtado rent richting de bal. Hurtado schiet op doel. Stålbom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Blåshöjdens BK 7:0

59e minuut.
Kuperus passt de bal in één keer door. Eötvös rent richting de bal. Eötvös speelt de bal door. Francesi rent richting de bal. Francesi schiet op doel. Stålbom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Francesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francesi haalt uit met een fantastische trap. Stålbom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Apostolescu neemt de hoekschop. Hurtado rent richting de bal. Hurtado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Eötvös heeft problemen om de bal te vangen. Apostolescu probeert naar een medespeler te passen. Francesi is nu in balbezit. Francesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Finnpauver - Blåshöjdens BK 8:0

70e minuut.
Runnman rent richting de bal. Francesi onderschept slim de pass. Francesi speelt de bal door. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtado schiet op doel. Stålbom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makai met de inworp. Anzaloni geeft de bal voor. Francesi krijgt zijn hoofd ertegen. Stålbom probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Runnman bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesi verovert de bal door een tackle van achteren. Jarlegran is nu in balbezit. Francesi verovert de bal door een tackle van achteren. Francesi haalt uit met een fantastische trap. Stålbom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Francesi rent richting de bal. Francesi haalt uit met een fantastische trap. Stålbom probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

87e minuut.
Apostolescu passt de bal in één keer door. Anzaloni rent richting de bal. Anzaloni passt de bal zonder na te denken. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Eötvös de bal. Eötvös probeert naar een medespeler te passen. Francesi kan de bal niet met de borst controleren. Francesi draait met de bal, schiet en ... Runnman probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Makai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Francesi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Finnpauver 32%, Blåshöjdens BK 68%.
Finnpauver - Blåshöjdens BK 8:0