Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Worst Team Ever Dali FCK
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


27e minuut.
Backe rent richting de bal. Backe met een sublieme pass. Sandström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjögran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjögran geeft een lange en hoge pass. Sandkvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worst Team Ever 65%, Dali FCK 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Worst Team Ever - Dali FCK 0:0

62e minuut.
Leifsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingesson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Worst Team Ever - Dali FCK 0:1

73e minuut.
Wramfors is nu in balbezit. Wramfors geeft de bal voor. Cras kopt de bal weg. Sandström rent richting de bal. Sandström draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Villesson geeft de bal voor. Snygg rent richting de bal. Backe verovert de bal door een tackle van achteren. Sandström is nu in balbezit. Sandström schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Worst Team Ever - Dali FCK 0:2

87e minuut.
Hindsberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fjellström komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Von Linné met een sublieme pass. Berglöw is nu in balbezit. Münster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Münster krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Wiberg rent richting de bal. Wiberg schiet op doel. Villesson heeft problemen om de bal te vangen. Berglöw bereikt de bal nog maar net als eerste. Berglöw draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worst Team Ever 60%, Dali FCK 40%.
Worst Team Ever - Dali FCK 0:2