Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:10
  • Competitiewedstrijd: Superettan.01
  • Stadion: Kosova Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Kosova Ragges Boys
Attack Tactiek B-laget
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 47.9
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Strindberg rent richting de bal. Strindberg passt de bal in één keer door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Krabba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:1

5e minuut.
Lagrell geeft de bal voor. Acıkan rent richting de bal. Acıkan passt de bal zonder na te denken. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel. Krabba bokst de bal weg.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krabba trapt de bal weg. Petersson kopt de bal weg. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rytterbo is nu in balbezit. Strindberg verovert de bal door een tackle van achteren. Strindberg speelt de bal door. Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:2

14e minuut.
Backman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Enrot de bal onder controle te krijgen. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Strindberg probeert naar een medespeler te passen. Erdinger is nu in balbezit. Erdinger probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Krabba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Eklund onderschept slim de pass. Erdinger onderschept slim de pass. Erdinger met een sublieme pass. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:3

21e minuut.
Backman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acıkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strindberg geeft een lange en hoge pass. Mitterböck springt en kopt de bal. Krabba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Işıldar geeft de bal voor. Silfverskiöld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Profiş speelt de bal door. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:4

24e minuut.
Daar is Enrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş geeft een lange en hoge pass. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:5

25e minuut.
Mellberg met een sublieme pass. Rytterbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wargh de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:6

27e minuut.
Silfverskiöld passt de bal met de wreef. Daar is Wargh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rytterbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck onderschept slim de pass. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:7

30e minuut.
Petersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersson passt de bal met de wreef. Acıkan met een sublieme pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:8

32e minuut.
Petersson met een sublieme pass. Acıkan rent richting de bal. Acıkan geeft de bal voor. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. Krabba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Vidarsson geeft een lange en hoge pass. Petersson kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitterböck de bal. Erdinger is nu in balbezit. Erdinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wargh rent richting de bal. Erdinger verovert de bal door een tackle van achteren. Erdinger met een sublieme pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vidarsson geeft een lange en hoge pass. Lagrell kopt de bal weg. Erdinger probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Krabba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Erdinger onderschept slim de pass. Erdinger speelt de bal door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Krabba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:9

43e minuut.
Profiş speelt de bal door. Mitterböck heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Vidarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova 88%, Ragges Boys 12%.
Kosova - Ragges Boys 0:10

46e minuut.
Petersson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Profiş de bal. Profiş geeft de bal voor. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Krabba bokst de bal weg.

51e minuut.
Backman heeft problemen om de bal te vangen. Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan passt de bal zonder na te denken. Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mitterböck probeert naar een medespeler te passen. Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan speelt de bal door. Daar is Mitterböck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Paal! Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger draait met de bal, schiet en ... Krabba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:11

57e minuut.
Rytterbo heeft problemen om de bal te vangen. Petersson is nu in balbezit. Petersson probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:12

62e minuut.
Daar is Lagrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagrell geeft de bal voor. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:13

64e minuut.
Petersson geeft een hoge lob. Backman rent richting de bal. Mitterböck onderschept slim de pass. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:14

65e minuut.
Wargh is nu in balbezit. Erdinger onderschept slim de pass. Erdinger speelt de bal door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Profiş met een sublieme pass. Erdinger heeft problemen om de bal te vangen. Petersson speelt de bal door. Profiş rent richting de bal. Profiş geeft een lange en hoge pass. Paal! Backman heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acıkan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:15

73e minuut.
Profiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petersson geeft een lange en hoge pass. Daar is Mitterböck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Krabba probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Krabba met een harde bal richting middenveld. Petersson kopt de bal weg. Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Krabba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:16

76e minuut.
Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vidarsson de bal. Erdinger onderschept slim de pass. Erdinger haalt uit met een fantastische trap. Krabba bokst de bal weg. Erdinger is nu in balbezit. Erdinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:17

78e minuut.
Strindberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Erdinger de bal. Erdinger probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enrot. Profiş raakt geblesseerd tijdens het duel. Nykiś met een snel genomen vrije trap. Mitterböck kopt de bal weg. Erdinger is nu in balbezit. Erdinger draait met de bal, schiet en ... Krabba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:18

82e minuut.
Petersson passt de bal met de wreef. Profiş met een sublieme pass. Erdinger rent richting de bal. Erdinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:19

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Vidarsson de bal onder controle te krijgen. Strindberg is nu in balbezit. Strindberg passt de bal in één keer door. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosova - Ragges Boys 0:20

87e minuut.
Backman kopt de bal weg. Krabba speelt de bal door. Acıkan kopt de bal weg. Daar is Strindberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strindberg geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Vidarsson neemt vlug de vrije trap. Lagrell speelt de bal door. Acıkan is nu in balbezit. Daar is Acıkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acıkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosova 81%, Ragges Boys 19%.
Kosova - Ragges Boys 0:20