Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:15
  • Competitiewedstrijd: Superettan.02
  • Stadion: Riza Lushta
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22136
KF Trepça `89 Bel Boys
433 Tactiek 3-5-2_2024_1
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 62.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle passt de bal met de wreef. Leosson geeft de bal voor. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ibănescu passt de bal met de wreef. Gavrić is nu in balbezit. Gavrić met een sublieme pass. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dimunno geeft een lange en hoge pass. Tregert kopt de bal weg. Gavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrić geeft een lange en hoge pass. Ilaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Riera trapt de bal weg van het doel. Sälle kopt de bal weg. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Dosel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fummelberg begaat een overtreding. Dosel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thell met een snel genomen vrije trap. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ... Silfverskiöld bokst de bal weg.

19e minuut.
af Klinteberg is nu in balbezit. af Klinteberg geeft een lange en hoge pass. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. Riera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Drab kopt de bal weg. Daar is Thell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thell geeft een hoge lob. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ände met een snelle inworp. Dosel is nu in balbezit. Fummelberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dosel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sälle legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle haalt uit met een fantastische trap. Silfverskiöld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Bel Boys 0:1

34e minuut.
Matsson geeft een hoge lob. Ände kopt de bal weg. Dosel rent richting de bal. Dosel controleert de bal met de borst. Dosel draait met de bal, schiet en ... Silfverskiöld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
af Klinteberg passt de bal in één keer door. Löfberg rent richting de bal. Animucki verovert de bal door een tackle van achteren. Ilaj rent richting de bal. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. Riera bokst de bal weg.

40e minuut.
Inworp. Gavrić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Löfberg rent richting de bal. Löfberg schiet op doel. Animucki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă passt de bal met de wreef. Thell speelt de bal door. Sälle is nu in balbezit. Sälle geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Bel Boys 0:2

43e minuut.
af Klinteberg probeert naar een medespeler te passen. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab probeert naar een medespeler te passen. Ilaj rent richting de bal. Ilaj schiet op doel. Riera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Sälle probeert naar een medespeler te passen. Dosel is nu in balbezit. Dosel met een sublieme pass. Ände is nu in balbezit. Ände geeft een lange en hoge pass. Silfverskiöld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Trepça `89 55%, Bel Boys 45%.
KF Trepça `89 - Bel Boys 0:2

47e minuut.
af Klinteberg passt de bal met de wreef. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab passt de bal met de wreef. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dimunno rent richting de bal. Drab onderschept slim de pass. Drab geeft een hoge lob. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ände speelt de bal door. Dosel heeft problemen om de bal te vangen. Dosel probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Leosson geeft een lange en hoge pass. Dosel kopt de bal weg. Ände bereikt de bal nog maar net als eerste. Ände geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă krijgt zijn hoofd ertegen. Silfverskiöld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Ände rent richting de bal. Klungelig pakt Ände de bal. Ände geeft de bal voor. Năftănăilă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel geeft een lange en hoge pass. Matsson heeft problemen om de bal te vangen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Leosson met een sublieme pass. Dosel rent richting de bal. Tregert verovert de bal door een tackle van achteren. Tregert geeft een lange en hoge pass. Thell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Năftănăilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Leosson de bal. Leosson passt de bal in één keer door. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Bel Boys 0:3

83e minuut.
Daar is Leosson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leosson geeft een lange en hoge pass. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - Bel Boys 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Trepça `89 65%, Bel Boys 35%.
KF Trepça `89 - Bel Boys 0:4