Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unga Bollpojkar korsträsk
Normal Tactiek sveppo
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 38
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Inworp. Källström zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosin rent richting de bal. Rosin geeft een lange en hoge pass. Emilsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rosin rent richting de bal. Von Brömsen verovert de bal door een tackle van achteren. Källström onderschept slim de pass. Källström geeft een lange en hoge pass. Emilsson springt en kopt de bal. Claesson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Curman bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman geeft de bal voor. Klungelig pakt Sämfors de bal. Emilsson rent richting de bal. Emilsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ganemyr rent richting de bal. Curman geeft een hoge lob. Lyngstad kopt de bal weg. Emilsson rent richting de bal. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. Claesson bokst de bal weg.

8e minuut.
Sämfors geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Beckman de bal onder controle te krijgen. Curman probeert naar een medespeler te passen. Lyngstad is nu in balbezit. Lyngstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lyngstad rent richting de bal. Hedman verovert de bal door een tackle van achteren. Hedman speelt de bal door. Emilsson heeft problemen om de bal te vangen. Emilsson schiet op doel. Claesson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unga Bollpojkar - korsträsk 0:1

11e minuut.
Curman met een sublieme pass. Emilsson rent richting de bal. Emilsson passt de bal in één keer door. Lyngstad is nu in balbezit. Lyngstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Carlsson rent richting de bal. Carlsson passt de bal met de wreef. Emilsson is nu in balbezit. Lyngstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hedman rent richting de bal. Curman onderschept slim de pass. Curman passt de bal in één keer door. Emilsson rent richting de bal. Emilsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unga Bollpojkar - korsträsk 0:2

22e minuut.
Lyngstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngstad passt de bal met de wreef. Sämfors is nu in balbezit. Emilsson onderschept slim de pass. Emilsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unga Bollpojkar - korsträsk 0:3

23e minuut.
Emilsson passt de bal in één keer door. Curman bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lyngstad de bal. Lyngstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sämfors trapt de bal weg van het doel. Carlsson kopt de bal weg. Emilsson is nu in balbezit. Lyngstad rent richting de bal. Lyngstad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ganemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganemyr probeert naar een medespeler te passen. Curman bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman geeft de bal voor. Emilsson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unga Bollpojkar - korsträsk 0:4

28e minuut.
Carlsson met een sublieme pass. Curman controleert de bal met de borst. Curman geeft de bal voor. Emilsson rent richting de bal. Emilsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Emilsson met een sublieme pass. Curman kan de bal niet met de borst controleren. Hedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman verovert de bal door een tackle van achteren. Curman geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Laks geeft een lange en hoge pass. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngstad draait met de bal, schiet en ... Claesson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Anegrund probeert naar een medespeler te passen. Curman bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman met een sublieme pass. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unga Bollpojkar - korsträsk 0:5

45e minuut.
Inworp. Bodin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unga Bollpojkar 80%, korsträsk 20%.
Unga Bollpojkar - korsträsk 0:5

47e minuut.
Curman probeert naar een medespeler te passen. Sämfors geeft een lange en hoge pass. Laks kopt de bal weg. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Andberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Landberg is nu in balbezit. Carlsson onderschept slim de pass. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Claesson met een harde bal richting middenveld. Bodin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Öijer de bal onder controle te krijgen. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. Claesson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Andberger onderschept slim de pass. Andberger probeert naar een medespeler te passen. Landberg is nu in balbezit. Bodin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Claesson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Ganemyr geeft de bal voor. Klungelig pakt Von Brömsen de bal. Emilsson is nu in balbezit. Bodin is nu in balbezit. Bodin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ganemyr rent richting de bal. Ganemyr passt de bal in één keer door. Öijer verovert de bal door een tackle van achteren. Emilsson rent richting de bal. Emilsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Emilsson is nu in balbezit. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. Sämfors kan de bal niet met de borst controleren. Bodin rent richting de bal. Bodin haalt uit met een fantastische trap. Claesson bokst de bal weg.

70e minuut.
Landberg is nu in balbezit. Carlsson onderschept slim de pass. Carlsson passt de bal in één keer door. Emilsson rent richting de bal. Emilsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unga Bollpojkar - korsträsk 0:6

72e minuut.
Hedman rent richting de bal. Bodin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodin probeert naar een medespeler te passen. Emilsson rent richting de bal. Emilsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Claesson met een harde bal richting middenveld. Ganemyr kopt de bal weg. Daar is Landberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bodin passt de bal zonder na te denken. Curman is nu in balbezit. Curman geeft een hoge lob. Emilsson krijgt zijn hoofd ertegen. Claesson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unga Bollpojkar - korsträsk 0:7

80e minuut.
Bodin rent richting de bal. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sämfors de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unga Bollpojkar 77%, korsträsk 23%.
Unga Bollpojkar - korsträsk 0:7