Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajen United Pahad Poisid
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Erlingmark kopt de bal weg. Bastard rent richting de bal. Erlingmark verovert de bal door een tackle van achteren. Erlingmark haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ohlmark probeert naar een medespeler te passen. Wernblom bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernblom passt de bal zonder na te denken. Thern rent richting de bal. Thern draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Pahad Poisid 0:1

38e minuut.
Rubin rent richting de bal. Sjöblom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rubin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rundquist krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Jähkel controleert de bal met de borst. Bärnsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähkel begaat een overtreding. Jähkel krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Palmin verovert de bal door een tackle van achteren. Palmin geeft een hoge lob. Sjölander bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjölander schiet op doel. Öberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bajen United - Pahad Poisid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen United 40%, Pahad Poisid 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bajen United - Pahad Poisid 1:1

65e minuut.
Möller rent richting de bal. Thern is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Möller. Möller krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen United 69%, Pahad Poisid 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bajen United - Pahad Poisid 1:1