Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Never Give up Djurgården Stars
433 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Bermgård is nu in balbezit. Örjansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków begaat een overtreding. Kuzynków krijgt een gele kaart. Örjansson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sundberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Thuresson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundberg rent richting de bal. Sundberg met een sublieme pass. Daar is Ljungberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljungberg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Thuresson geeft de bal voor. Inworp. Gunawan met een snelle inworp. Tanko is nu in balbezit. Tanko passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Tanko passt de bal met de wreef. Chwiałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Chwiałkowski passt de bal zonder na te denken. Ulfbåge is nu in balbezit. Ulfbåge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert MacPhorich de bal onder controle te krijgen. Tanko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Örjansson. Örjansson krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ragnarsson geeft een lange en hoge pass. Kafel rent richting de bal. Ljungberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kafel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Never Give up 48%, Djurgården Stars 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Never Give up - Djurgården Stars 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Never Give up 53%, Djurgården Stars 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Never Give up - Djurgården Stars 0:0