Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pahad Poisid A16 FC
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Cronkvist geeft een lange en hoge pass. Sonnvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonnvik draait met de bal, schiet en ... Bastard heeft problemen om de bal te vangen. Öberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pahad Poisid - A16 FC 0:1

10e minuut.
Westlin passt de bal zonder na te denken. Sjöblom rent richting de bal. Sjöblom geeft de bal voor. Cronhielm is nu in balbezit. Cronhielm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pahad Poisid - A16 FC 1:1

13e minuut.
Westlin geeft een lange en hoge pass. Östberg rent richting de bal. Cronhielm verovert de bal door een tackle van achteren. Cronhielm draait met de bal, schiet en ... Strindberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pahad Poisid - A16 FC 2:1

40e minuut.
Westlin is nu in balbezit. Westlin passt de bal zonder na te denken. Thern bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronhielm rent richting de bal. Cronhielm haalt uit met een fantastische trap. Strindberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thern bereikt de bal nog maar net als eerste. Thern draait met de bal, schiet en ... Strindberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pahad Poisid - A16 FC 3:1

43e minuut.
Ängkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle is nu in balbezit. Ängkvist verovert de bal door een tackle van achteren. Ängkvist heeft problemen om de bal te vangen. Ängkvist draait met de bal, schiet en ... Öberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pahad Poisid 43%, A16 FC 57%.
Pahad Poisid - A16 FC 3:1

72e minuut.
Palmin rent richting de bal. Palmin passt de bal zonder na te denken. Wiman rent richting de bal. Wernblom onderschept slim de pass. Wernblom geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Strindberg probeert wanhopig de bal te grijpen. Cronhielm rent richting de bal. Cronhielm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pahad Poisid - A16 FC 4:1

83e minuut.
Wiman rent richting de bal. Thern bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin is nu in balbezit. Thern onderschept slim de pass. Thern schiet op doel. Strindberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pahad Poisid - A16 FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pahad Poisid 52%, A16 FC 48%.
Pahad Poisid - A16 FC 5:1