Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:16
  • Competitiewedstrijd: Superettan.02
  • Stadion: Riza Lushta
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23320
KF Trepça `89 korsträsk
433 Tactiek sveppo
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 41.3
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Löfberg onderschept slim de pass. Löfberg passt de bal in één keer door. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab geeft een hoge lob. Ilaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Matson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - korsträsk 1:0

3e minuut.
Curman geeft een hoge lob. Walter-Bucht kan de bal niet met de borst controleren. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg passt de bal met de wreef. Ilaj rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - korsträsk 2:0

3e minuut.
Emilsson met een sublieme pass. Lyngstad heeft problemen om de bal te vangen. Ilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Ilaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - korsträsk 3:0

11e minuut.
Matson met een sublieme pass. Gavrić kopt de bal weg. Daar is Löfberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj draait met de bal, schiet en ... Matson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ibănescu met een snelle inworp. af Klinteberg kan de bal niet met de borst controleren. af Klinteberg geeft de bal voor. Ilaj krijgt zijn hoofd ertegen. Matson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - korsträsk 4:0

18e minuut.
Ibănescu speelt de bal door. Klungelig pakt Drab de bal. Anegrund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anegrund krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ilaj draait met de bal, schiet en ... Laks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab schiet op doel. Matson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - korsträsk 5:0

24e minuut.
Gavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrić met een sublieme pass. Ilaj rent richting de bal. Drab rent richting de bal. Drab haalt uit met een fantastische trap. Matson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - korsträsk 6:0

25e minuut.
Ganemyr geeft de bal voor. Emilsson is nu in balbezit. af Klinteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson verovert de bal door een tackle van achteren. Emilsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lyngstad. Gavrić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ibănescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gavrić passt de bal met de wreef. Löfberg rent richting de bal. Daar is Löfberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löfberg haalt uit met een fantastische trap. Matson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Löfberg heeft problemen om de bal te vangen. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj onderschept slim de pass. Löfberg rent richting de bal. Löfberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Curman probeert naar een medespeler te passen. Rosin speelt de bal door. Källström is nu in balbezit. Källström geeft een lange en hoge pass. Emilsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Trepça `89 32%, korsträsk 68%.
KF Trepça `89 - korsträsk 6:0

46e minuut.
Bodin komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sälle geeft een lange en hoge pass. Löfberg rent richting de bal. Laks probeert de bal met de borst te controleren. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - korsträsk 7:0

57e minuut.
Tregert heeft problemen om de bal te vangen. Tregert geeft de bal voor. Daar is Laks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilaj rent richting de bal. Ilaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilaj rent richting de bal. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht geeft een hoge lob. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu geeft de bal voor. Ilaj krijgt zijn hoofd ertegen. Matson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Drab is nu in balbezit. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu passt de bal in één keer door. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj draait met de bal, schiet en ... Matson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrić probeert naar een medespeler te passen. Löfberg is nu in balbezit. Löfberg draait met de bal, schiet en ... Walter-Bucht probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
af Klinteberg verovert de bal door een tackle van achteren. af Klinteberg speelt de bal door. Ibănescu speelt de bal door. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj schiet op doel. Matson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
af Klinteberg is nu in balbezit. af Klinteberg passt de bal zonder na te denken. Anegrund is nu in balbezit. Drab onderschept slim de pass. Drab haalt uit met een fantastische trap. Matson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - korsträsk 8:0

82e minuut.
Sälle onderschept slim de pass. Sälle passt de bal met de wreef. Ibănescu met een sublieme pass. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj schiet op doel. Matson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu geeft een hoge lob. Löfberg is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gavrić zal de hoekschop nemen. Matson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drab maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Trepça `89 - korsträsk 9:0

90e minuut.
Ilaj is nu in balbezit. Ilaj passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Drab de bal. Drab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Trepça `89 44%, korsträsk 56%.
KF Trepça `89 - korsträsk 9:0