Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:11
  • Competitiewedstrijd: Superettan.02
  • Stadion: A16 FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
A16 FC Bel Boys
Normal Tactiek 3-5-2_2024_1
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 57.3
weak Schieten formidable
average Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă passt de bal in één keer door. Sälle met een sublieme pass. Dosel is nu in balbezit. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Strindberg met een harde bal richting middenveld. Cronkvist is nu in balbezit. Stenälv verovert de bal door een tackle van achteren. Stenälv passt de bal met de wreef. Dosel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:1

6e minuut.
Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft een hoge lob. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel draait met de bal, schiet en ... Strindberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:2

7e minuut.
Benjaminsson rent richting de bal. Benjaminsson passt de bal met de wreef. Östberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel. Strindberg bokst de bal weg. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Strindberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:3

8e minuut.
Ängkvist passt de bal in één keer door. Forsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Leosson geeft een hoge lob. Dosel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:4

11e minuut.
Stenälv probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel rent richting de bal. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:5

17e minuut.
Stenälv met een sublieme pass. Benjaminsson is nu in balbezit. Sälle met een sublieme pass. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:6

18e minuut.
Forsberg speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Benjaminsson de bal onder controle te krijgen. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap. Strindberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:7

22e minuut.
Strindberg speelt de bal door. Thell rent richting de bal. Thell geeft een hoge lob. Dosel rent richting de bal. Dosel geeft een hoge lob. Strindberg bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Sälle heeft problemen om de bal te vangen. Ängkvist rent richting de bal. Ängkvist passt de bal zonder na te denken. Sonnvik rent richting de bal. Sonnvik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ände rent richting de bal. Ände probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sälle probeert naar een medespeler te passen. Ände bereikt de bal nog maar net als eerste. Ände geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:8

27e minuut.
Benjaminsson rent richting de bal. Dosel onderschept slim de pass. Dosel probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Leosson probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă met een sublieme pass. Dosel is nu in balbezit. Dosel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bodin trapt de bal weg van het doel. Sälle met een sublieme pass. Leosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leosson geeft de bal voor. Dosel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strindberg trapt de bal weg. Leosson geeft een hoge lob. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Leosson met een sublieme pass. Dosel rent richting de bal. Năftănăilă is nu in balbezit. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:9

35e minuut.
Leosson probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă probeert de bal met de borst te controleren. Năftănăilă geeft een hoge lob. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:10

36e minuut.
Stenälv passt de bal met de wreef. Leosson is nu in balbezit. Leosson geeft een hoge lob. Dosel springt en kopt de bal. Strindberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:11

38e minuut.
Leosson rent richting de bal. Leosson speelt de bal door. Ände probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:12

41e minuut.
Ände passt de bal met de wreef. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Östberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Năftănăilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sälle neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:13

42e minuut.
Leosson met een sublieme pass. Daar is Ände, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ände passt de bal met de wreef. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A16 FC 81%, Bel Boys 19%.
A16 FC - Bel Boys 0:14

47e minuut.
Daar is Bodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strindberg probeert naar een medespeler te passen. Sälle kopt de bal weg. Dosel heeft problemen om de bal te vangen. Dosel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ände heeft problemen om de bal te vangen. Ände met een sublieme pass. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ... Bodin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:15

50e minuut.
Ängkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă passt de bal met de wreef. Dosel is nu in balbezit. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:16

54e minuut.
Leosson passt de bal in één keer door. Năftănăilă heeft problemen om de bal te vangen. Năftănăilă met een sublieme pass. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:17

55e minuut.
Leosson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thell rent richting de bal. Thell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dosel de bal. Dosel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:18

58e minuut.
Sälle is nu in balbezit. Sälle probeert naar een medespeler te passen. Stenälv bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenälv geeft een hoge lob. Dosel springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:19

59e minuut.
Ände met een snelle inworp. Sälle is nu in balbezit. Sälle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:20

60e minuut.
Sonnvik met een sublieme pass. Daar is Ängkvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosel onderschept slim de pass. Dosel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ängkvist kopt de bal weg. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă passt de bal in één keer door. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Leosson is nu in balbezit. Leosson met een sublieme pass. Dosel rent richting de bal. Dosel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Östberg de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:21

64e minuut.
Sonnvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă geeft een hoge lob. Dosel is nu in balbezit. Dosel draait met de bal, schiet en ... Strindberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:22

66e minuut.
Ängkvist speelt de bal door. Sonnvik rent richting de bal. Dosel rent richting de bal. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leosson de bal. Leosson geeft een hoge lob. Dosel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ände geeft een lange en hoge pass. Năftănăilă springt en kopt de bal. Strindberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:23

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stenälv met een snelle inworp. Leosson is nu in balbezit. Leosson geeft een lange en hoge pass. Dosel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ände speelt de bal door. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle speelt de bal door. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Strindberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sälle kopt de bal weg. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:24

75e minuut.
del Castillo is nu in balbezit. del Castillo geeft de bal voor. Leosson rent richting de bal. Leosson geeft een lange en hoge pass. Dosel krijgt zijn hoofd ertegen. Strindberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Doeltrap. Strindberg met een harde bal richting middenveld. Daar is Cronkvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:25

80e minuut.
Dimunno geeft de bal voor. Sälle kopt de bal weg. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Strindberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:26

82e minuut.
Dosel kopt de bal weg. Sälle speelt de bal door. Năftănăilă kan de bal niet met de borst controleren. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Östberg probeert de bal aan de voet te houden. Strindberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:27

88e minuut.
Bodin kopt de bal weg. Thell bereikt de bal nog maar net als eerste. Thell geeft een lange en hoge pass. Daar is Năftănăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A16 FC - Bel Boys 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A16 FC 88%, Bel Boys 12%.
A16 FC - Bel Boys 0:28