Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invandrarna Fc KF Trepça `89
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 35.1
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Källqvist is nu in balbezit. Hindsberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibănescu. Ibănescu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Gavrić is nu in balbezit. Gavrić speelt de bal door. Severinsson rent richting de bal. Severinsson draait met de bal, schiet en ... Malm probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - KF Trepça `89 0:1

12e minuut.
Fleetwood geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ibănescu met de inworp. Hiacynt rent richting de bal. Hiacynt schiet op doel. Örjansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Weiss geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nordvi met de inworp. Källqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Källqvist geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hindsberg kopt de bal weg. Gavrić rent richting de bal. af Klinteberg geeft de bal voor. Hiacynt is nu in balbezit. Hiacynt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fleetwood kopt de bal weg. Munck rent richting de bal. Gavrić geeft een lange en hoge pass. Hiacynt is nu in balbezit. Hiacynt haalt uit met een fantastische trap. Örjansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrić probeert naar een medespeler te passen. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsson rent richting de bal. Severinsson schiet op doel. De bal raakt de paal. Örjansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Fleetwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - KF Trepça `89 0:2

44e minuut.
Munck probeert de bal aan de voet te houden. Gavrić rent richting de bal. Gavrić met een sublieme pass. Severinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invandrarna Fc 76%, KF Trepça `89 24%.
Invandrarna Fc - KF Trepça `89 0:2

56e minuut.
Gavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrić geeft de bal voor. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - KF Trepça `89 0:3

65e minuut.
Gavrić onderschept slim de pass. Gavrić probeert naar een medespeler te passen. Severinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsson haalt uit met een fantastische trap. Örjansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - KF Trepça `89 0:4

70e minuut.
Falang rent richting de bal. Falang geeft een lange en hoge pass. Daar is Weiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordvi rent richting de bal. Nordvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Serafín geeft een lange en hoge pass. Löfberg kopt de bal weg. Hiacynt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiacynt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invandrarna Fc - KF Trepça `89 0:5

86e minuut.
Hiacynt geeft de bal voor. Gavrić rent richting de bal. Gavrić passt de bal in één keer door. Löfberg rent richting de bal. Löfberg draait met de bal, schiet en ... Örjansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invandrarna Fc 70%, KF Trepça `89 30%.
Invandrarna Fc - KF Trepça `89 0:5