Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korsträsk Djurgården Stars
sveppo Tactiek 433
64% Balbezit 36%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


5e minuut.
Ragnarsson geeft een hoge lob. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht geeft een hoge lob. Emilsson rent richting de bal. Emilsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Laks geeft een hoge lob. Emilsson is nu in balbezit. Ragnarsson speelt de bal door. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Rosin met een sublieme pass. Thuresson rent richting de bal. Emilsson onderschept slim de pass. Emilsson heeft problemen om de bal te vangen. Emilsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Djurgården Stars 1:0

23e minuut.
Curman rent richting de bal. Curman passt de bal zonder na te denken. Emilsson rent richting de bal. Emilsson draait met de bal, schiet en ... Ragnarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Backlund probeert naar een medespeler te passen. Carlsson kopt de bal weg. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson draait met de bal, schiet en ... Backlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Djurgården Stars 2:0

34e minuut.
Emilsson is nu in balbezit. Emilsson probeert naar een medespeler te passen. Lyngstad rent richting de bal. Lyngstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Djurgården Stars 3:0

40e minuut.
Rosin speelt de bal door. Laks probeert de bal met de borst te controleren. Laks speelt de bal door. Lyngstad rent richting de bal. Lyngstad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson passt de bal in één keer door. Mjällby is nu in balbezit. Curman verovert de bal door een tackle van achteren. Curman probeert naar een medespeler te passen. Paal! Doeltrap. Bodin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 37%, Djurgården Stars 63%.
korsträsk - Djurgården Stars 3:0

47e minuut.
Daar is Ragnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson draait met de bal, schiet en ... Ragnarsson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rosin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Emilsson springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Laks geeft een lange en hoge pass. Emilsson rent richting de bal. Ragnarsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Emilsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Emilsson neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Djurgården Stars 4:0

51e minuut.
Ganemyr met een sublieme pass. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson passt de bal in één keer door. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin schiet op doel. Backlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Djurgården Stars 5:0

54e minuut.
Rafaelsson kopt de bal weg. Ljungberg probeert de bal aan de voet te houden. Källström met een sublieme pass. Emilsson rent richting de bal. Emilsson draait met de bal, schiet en ... Backlund bokst de bal weg. Bodin rent richting de bal. Bodin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Djurgården Stars 6:0

65e minuut.
Bodin is nu in balbezit. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Curman is nu in balbezit. Curman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Emilsson de bal. Thuresson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Emilsson rent richting de bal. Emilsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Carlsson onderschept slim de pass. Carlsson met een sublieme pass. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson schiet op doel. Backlund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Djurgården Stars 7:0

70e minuut.
Curman rent richting de bal. Curman passt de bal zonder na te denken. Emilsson rent richting de bal. Emilsson schiet op doel. Backlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Djurgården Stars 8:0

78e minuut.
Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin passt de bal zonder na te denken. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson geeft een lange en hoge pass. Emilsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sundberg is nu in balbezit. Carlsson onderschept slim de pass. Carlsson speelt de bal door. Curman rent richting de bal. Curman geeft de bal voor. Backlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Emilsson heeft problemen om de bal te vangen. Emilsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Djurgården Stars 9:0

82e minuut.
Rosin geeft de bal voor. Curman is nu in balbezit. Mjällby bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman onderschept slim de pass. Curman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Curman neemt de hoekschop. Ragnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson onderschept slim de pass. Emilsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Djurgården Stars 10:0

86e minuut.
Walter-Bucht passt de bal zonder na te denken. Källström is nu in balbezit. Källström geeft de bal voor. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 21%, Djurgården Stars 79%.
korsträsk - Djurgården Stars 10:0