Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unga Bollpojkar Royal Never Give up
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 24
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Von Brömsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Brömsen passt de bal in één keer door. MacPhorich met een sublieme pass. Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unga Bollpojkar - Royal Never Give up 0:1

9e minuut.
Dudzik heeft problemen om de bal te vangen. Dudzik passt de bal zonder na te denken. Von Brömsen geeft een hoge lob. Gunawan rent richting de bal. Gunawan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Strömbom is nu in balbezit. Hjort is nu in balbezit. Strömbom rent richting de bal. Hjort bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjort haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Andberger de bal. Ulfbåge rent richting de bal. Ulfbåge passt de bal met de wreef. Dudzik rent richting de bal. Dudzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unga Bollpojkar - Royal Never Give up 0:2

18e minuut.
Sämfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Sämfors probeert naar een medespeler te passen. Beckman is nu in balbezit. Hedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Almqvist probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Strömbom de bal. Strömbom passt de bal zonder na te denken. Daar is Pârvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pârvan onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hedman is nu in balbezit. Hedman speelt de bal door. Strömbom rent richting de bal. Strömbom geeft een lange en hoge pass. Kuzynków kan de bal niet met de borst controleren. Tusk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuzynków probeert de bal met de borst te controleren. Hjort rent richting de bal. Hjort schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unga Bollpojkar - Royal Never Give up 1:2

45e minuut.
Hjort heeft problemen om de bal te vangen. Strömbom is nu in balbezit. Strömbom passt de bal in één keer door. Hjort rent richting de bal. Hjort schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Kuzynków de bal onder controle te krijgen. Tusk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unga Bollpojkar 48%, Royal Never Give up 52%.
Unga Bollpojkar - Royal Never Give up 1:2

52e minuut.
Riberos passt de bal met de wreef. Sämfors probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudzik rent richting de bal. Riberos is nu in balbezit. Riberos schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Pârvan onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beckman zal de hoekschop nemen. Pârvan heeft problemen om de bal te vangen. Strömbom geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Öijer onderschept slim de pass. Öijer geeft een hoge lob. Hjort is nu in balbezit. Hjort haalt uit met een fantastische trap. Tusk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unga Bollpojkar - Royal Never Give up 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unga Bollpojkar 51%, Royal Never Give up 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unga Bollpojkar - Royal Never Give up 2:2