Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BK Bänkpress Pahad Poisid
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Klungelig pakt Wallerstedt de bal. Westlin rent richting de bal. Wallerstedt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Westlin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sälle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Sjöblom bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallerstedt is nu in balbezit. Sjöblom schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sjöblom krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sälle rent richting de bal. Westlin is nu in balbezit. Westlin passt de bal zonder na te denken. Jähkel heeft problemen om de bal te vangen. Jähkel haalt uit met een fantastische trap. Gunnarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Westlin met een sublieme pass. Höjer probeert de bal met de borst te controleren. Westlin begaat een overtreding. Westlin krijgt een gele kaart. Höjer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Höjer komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Plaghiat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöblom probeert naar een medespeler te passen. Höjer probeert de bal aan de voet te houden. Jähkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähkel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fredholm met een sublieme pass. Thern bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thern onderschept slim de pass. Thern haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Palmin rent richting de bal. Palmin geeft een hoge lob. Riis met een sublieme pass. Glad rent richting de bal. Glad haalt uit met een fantastische trap. Öberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BK Bänkpress - Pahad Poisid 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BK Bänkpress 59%, Pahad Poisid 41%.
BK Bänkpress - Pahad Poisid 1:0

47e minuut.
Edin kopt de bal weg. Glad heeft problemen om de bal te vangen. Sälle is nu in balbezit. Glad onderschept slim de pass. Glad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Westlin rent richting de bal. Höjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Höjer passt de bal in één keer door. Glad is nu in balbezit. Glad schiet op doel. Öberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Wernblom probeert naar een medespeler te passen. Thern heeft problemen om de bal te vangen. Fredholm verovert de bal door een tackle van achteren. Thern bereikt de bal nog maar net als eerste. Thern haalt uit met een fantastische trap. Gunnarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Plaghiat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wallerstedt heeft problemen om de bal te vangen. Torkelsson rent richting de bal. Wallerstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallerstedt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BK Bänkpress 51%, Pahad Poisid 49%.
BK Bänkpress - Pahad Poisid 1:0