Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tahult Bajen United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Jähkel rent richting de bal. Jähkel probeert naar een medespeler te passen. Erlingmark rent richting de bal. Erlingmark draait met de bal, schiet en ... Christiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tahult - Bajen United 0:1

5e minuut.
Ohlmark passt de bal in één keer door. Jähkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlingmark onderschept slim de pass. Sjölander is nu in balbezit. Sjölander haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Jähkel heeft problemen om de bal te vangen. Björklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Silfverskiöld onderschept slim de pass. Silfverskiöld haalt uit met een fantastische trap. Svinhufvud probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tahult - Bajen United 1:1

22e minuut.
Jerrysson geeft een lange en hoge pass. Patricsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Möller bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricsson onderschept slim de pass. Patricsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sundberg trapt de bal weg van het doel. Vendel kopt de bal weg. Daar is Silfverskiöld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silfverskiöld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tahult - Bajen United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tahult 47%, Bajen United 53%.
FC Tahult - Bajen United 2:1

47e minuut.
Bärnsten geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rubin de bal. Jerrysson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jerrysson krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Bärnsten verovert de bal door een tackle van achteren. Bärnsten geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Möller de bal onder controle te krijgen. Lindarw is nu in balbezit. Lindarw geeft een hoge lob. Paal! Sundberg bokst de bal weg.

59e minuut.
Rubin is nu in balbezit. Rubin geeft een lange en hoge pass. Christiansson probeert naar een medespeler te passen. Patricsson heeft problemen om de bal te vangen. Patricsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ohlmark verovert de bal door een tackle van achteren. Silfverskiöld rent richting de bal. Silfverskiöld passt de bal zonder na te denken. Patricsson rent richting de bal. Patricsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bärnsten rent richting de bal. Silfverskiöld onderschept slim de pass. Silfverskiöld speelt de bal door. Patricsson rent richting de bal. Patricsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Sundberg trapt de bal weg van het doel. Jähkel kopt de bal weg. Patricsson rent richting de bal. Patricsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tahult - Bajen United 3:1

74e minuut.
Patricsson rent richting de bal. Erlingmark verovert de bal door een tackle van achteren. Erlingmark passt de bal met de wreef. Sjölander bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjölander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sjölander kopt de bal weg. Egilsson heeft problemen om de bal te vangen. Erlingmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlingmark draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tahult 46%, Bajen United 54%.
FC Tahult - Bajen United 3:1