Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Koeln IK Nordia
LoveEmi Tactiek back2
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
weak Verdedigen very good


8e minuut.
Rivillos onderschept slim de pass. Flesland rent richting de bal. Rivillos verovert de bal door een tackle van achteren. Rivillos geeft een lange en hoge pass. Drywa krijgt zijn hoofd ertegen. Ranzoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ranzoni met een sublieme pass. Bergman kopt de bal weg. Quack heeft problemen om de bal te vangen. Quack schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Măcriş kopt de bal weg. Daar is Flesland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrini Folcarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - IK Nordia 0:1

18e minuut.
Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Drywa de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - IK Nordia 0:2

19e minuut.
Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rivillos neemt de hoekschop. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Omil met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Nordlöv bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Flesland onderschept slim de pass. Rivillos verovert de bal door een tackle van achteren. Rivillos geeft de bal voor. Drywa heeft problemen om de bal te vangen. Drywa draait met de bal, schiet en ... Ranzoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Klungelig pakt Ferrini Folcarelli de bal. Ferrini Folcarelli met een sublieme pass. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Drywa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Omil kopt de bal weg. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferrini Folcarelli de bal. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Ranzoni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Koeln 71%, IK Nordia 29%.
Fc Koeln - IK Nordia 0:2

46e minuut.
Lund komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Omil rent richting de bal. Omil passt de bal zonder na te denken. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Ferrini Folcarelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nordlöv rent richting de bal. Rivillos verovert de bal door een tackle van achteren. Rivillos met een sublieme pass. Drywa is nu in balbezit. Drywa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nordvi onderschept slim de pass. Bergqvist rent richting de bal. Bergqvist geeft de bal voor. Nordvi geeft de bal voor. Condrea springt en kopt de bal. Chiquinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Ferrini Folcarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrini Folcarelli met een sublieme pass. Măcriş rent richting de bal. Măcriş geeft een hoge lob. Ferrini Folcarelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - IK Nordia 0:3

69e minuut.
Rivillos verovert de bal door een tackle van achteren. Rivillos passt de bal in één keer door. Källström rent richting de bal. Drywa verovert de bal door een tackle van achteren. Drywa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omil bereikt de bal nog maar net als eerste. Omil geeft een hoge lob. Rivillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivillos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Möller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa schiet op doel. Lund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Koeln - IK Nordia 0:4

83e minuut.
Nordvi passt de bal met de wreef. Quack rent richting de bal. Quack passt de bal zonder na te denken. Condrea rent richting de bal. Condrea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Omil verovert de bal door een tackle van achteren. Omil geeft een lange en hoge pass. Măcriş heeft problemen om de bal te vangen. Măcriş geeft een hoge lob. Ferrini Folcarelli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Koeln 74%, IK Nordia 26%.
Fc Koeln - IK Nordia 0:4