Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grindtorp FC Talibon FC
Normal Tactiek 442 TL
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Riihelä met de inworp. Kollberg probeert de bal met de borst te controleren. Simonson is nu in balbezit. Kollberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kollberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Riihelä onderschept slim de pass. Riihelä passt de bal zonder na te denken. Strigén rent richting de bal. Strigén schiet op doel. Olsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Talibon FC 0:1

5e minuut.
Buriticá bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriticá passt de bal zonder na te denken. Bok bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén onderschept slim de pass. Strigén haalt uit met een fantastische trap. Olsson bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Riihelä probeert naar een medespeler te passen. Kollberg speelt de bal door. Strigén rent richting de bal. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Talibon FC 0:2

7e minuut.
Hammarhjärta heeft problemen om de bal te vangen. Buriticá bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriticá passt de bal in één keer door. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Buriticá rent richting de bal. Buriticá passt de bal in één keer door. Daar is Strigén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strigén haalt uit met een fantastische trap. Olsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Talibon FC 0:3

14e minuut.
Hjelm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wallerstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strigén onderschept slim de pass. Strigén schiet op doel. Olsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Fırıncıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thuresson rent richting de bal. Fırıncıoğlu onderschept slim de pass. Bok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bok geeft de bal voor. Bădiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kollberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollberg geeft de bal voor. Strigén is nu in balbezit. Strigén schiet op doel. Olsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Talibon FC 0:4

43e minuut.
Brunnman geeft een hoge lob. Inworp. Buriticá met een snelle inworp. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Talibon FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grindtorp FC 71%, Talibon FC 29%.
Grindtorp FC - Talibon FC 0:5

57e minuut.
Riihelä passt de bal zonder na te denken. Kollberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén draait met de bal, schiet en ... Olsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Talibon FC 0:6

78e minuut.
Eddiesson speelt de bal door. Kollberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollberg geeft een lange en hoge pass. Strigén rent richting de bal. Strigén schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Buriticá geeft een lange en hoge pass. Kollberg kopt de bal weg. Strigén rent richting de bal. Strigén haalt uit met een fantastische trap. Olsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Talibon FC 0:7

86e minuut.
Bok kopt de bal weg. Riihelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihelä passt de bal met de wreef. Buriticá rent richting de bal. Buriticá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bok geeft de bal voor. Kollberg is nu in balbezit. Kollberg passt de bal met de wreef. Strigén is nu in balbezit. Strigén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grindtorp FC 64%, Talibon FC 36%.
Grindtorp FC - Talibon FC 0:7