Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lumpna Spöken Youth Gold
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten matig
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Crantzberg met een snelle inworp. Dansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansson geeft een hoge lob. Woxlin is nu in balbezit. Woxlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Youth Gold 1:0

29e minuut.
Ängblad geeft de bal voor. Klungelig pakt Woxlin de bal. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad schiet op doel. Drougge probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Skugge de bal. Skugge geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jörnhem de bal. Larholm rent richting de bal. Larholm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lumpna Spöken - Youth Gold 1:1

33e minuut.
Daar is Drougge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenkvist onderschept slim de pass. Rosenkvist geeft een lange en hoge pass. Larholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Larholm schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Skugge speelt de bal door. Pärsson rent richting de bal. Pärsson probeert naar een medespeler te passen. Larholm rent richting de bal. Larholm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumpna Spöken 48%, Youth Gold 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lumpna Spöken - Youth Gold 1:1

69e minuut.
Pärsson kopt de bal weg. Larholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporre bereikt de bal nog maar net als eerste. Larholm verovert de bal door een tackle van achteren. Larholm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Youth Gold 1:2

72e minuut.
Holm rent richting de bal. Holm geeft een lange en hoge pass. Larholm rent richting de bal. Larholm haalt uit met een fantastische trap. Jörnhem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpna Spöken - Youth Gold 1:3

76e minuut.
Dansson speelt de bal door. Drougge bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougge passt de bal met de wreef. Woxlin rent richting de bal. Woxlin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Durgé rent richting de bal. Durgé geeft een lange en hoge pass. Holm kopt de bal weg. Larholm is nu in balbezit. Larholm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dansson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Edin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumpna Spöken 33%, Youth Gold 67%.
Lumpna Spöken - Youth Gold 1:3