Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arka Sztokholm BaanjiFC
Sweep Tactiek 451
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 19
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bergendahl met een sublieme pass. Pärsson is nu in balbezit. Pärsson passt de bal zonder na te denken. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bergendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambrant onderschept slim de pass. Cambrant passt de bal met de wreef. Rand is nu in balbezit. Rand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arka Sztokholm - BaanjiFC 1:0

7e minuut.
Matson verovert de bal door een tackle van achteren. Matson speelt de bal door. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand draait met de bal, schiet en ... Kusenkrantz probeert de bal aan de voet te houden. Lismare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Pärsson is nu in balbezit. Jacksson verovert de bal door een tackle van achteren. Jacksson speelt de bal door. Lantto rent richting de bal. Lantto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lövgren rent richting de bal. Lövgren geeft een lange en hoge pass. Rand kopt de bal weg. Lantto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantto draait met de bal, schiet en ... Lismare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bergendahl met een snelle inworp. Sundin is nu in balbezit. Matson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sundin raakt geblesseerd tijdens het duel. Pärsson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arka Sztokholm - BaanjiFC 1:1

41e minuut.
Moström rent richting de bal. Moström geeft een hoge lob. Klungelig pakt Änghede de bal. Pärsson rent richting de bal. Pärsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arka Sztokholm - BaanjiFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Sztokholm 53%, BaanjiFC 47%.
Arka Sztokholm - BaanjiFC 1:2

49e minuut.
Cambrant kan de bal niet met de borst controleren. Österberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambrant begaat een overtreding. Cambrant krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Österberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Österberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Änghede de bal. Pärsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärsson schiet op doel. Rafaelsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Linde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matson is nu in balbezit. Linde begaat een overtreding. Linde krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Pärsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Änghede onderschept slim de pass. Sundin begaat een overtreding. Änghede wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Änghede kan niet meer verder spelen. Änghede komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bergendahl is nu in balbezit. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lövgren geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moström neemt de hoekschop. Rafaelsson bokst de bal weg. Sundin is nu in balbezit. Sundin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Almbom verovert de bal door een tackle van achteren. Almbom met een sublieme pass. Moström speelt de bal door. Pärsson rent richting de bal. Pärsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kusenkrantz geeft de bal voor. Inworp. Matson met de inworp. Rand geeft een lange en hoge pass. Lantto is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ankarsvärd geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arka Sztokholm - BaanjiFC 2:2

83e minuut.
Wrede passt de bal in één keer door. Moström is nu in balbezit. Moström passt de bal zonder na te denken. Pärsson heeft problemen om de bal te vangen. Pärsson draait met de bal, schiet en ... Rafaelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Cambrant met een sublieme pass. Lantto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantto passt de bal zonder na te denken. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Sztokholm 44%, BaanjiFC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arka Sztokholm - BaanjiFC 2:2